Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
28507LVS EN ISO 22118:2011Pārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija. Polimerāzes ķēdes reakcija (PCR) produktos esošo patogēnu noteikšanai. Veiktspējas prasības (ISO 22118:2011)Standarts spēkā
59268LVS EN 14176:2017Pārtikas produkti. Domoīnskābes noteikšana jēlos vēžveidīgajos, jēlās zivīs un vārītās mīdijās ar apgrieztās fāzes augstas izšķirtspējas šķidrumhromatogrāfiju (RP-HPLC), izmantojot UV noteikšanuStandarts spēkā
27787LVS EN ISO 21872-1:2017Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Horizontālā metode Vibrio spp. noteikšanai. 1.daļa: Potenciāli enteropatogēno Vibrio parahaemolyticus, Vibrio cholerae and Vibrio vulnificus noteikšana (ISO 21872-1:2017)Standarts spēkā
25275LVS CEN/TR 15298:2006Pārtikas produkti. Paraugu sagatavošana mikotoksīnu analīzei. Sausā maluma un skalošanas salīdzināšanaStandarts spēkā
13799LVS EN 12856:2001Pārtikas produkti - Acesulfāma K, aspartama un saharīna noteikšana - Šķidrumu hromatogrāfijas metode ar augstu izšķiršanas spējuStandarts spēkā
35377LVS EN 16619:2015Pārtikas produktu analīze. Benzo[a]pirēna, benz[a]antracēna, krizēna un benzo[b]fluorantēna noteikšana pārtikas produktos ar gāzu hromatogrāfijas masas spektrometriju (GC-MS)Standarts spēkā
35375LVS CEN/TS 17083:2017Pārtikas produkti. Akrilamīda noteikšana pārtikā un kafijā ar gāzu hromatogrāfiju-masas spektrometriju (GC-MS)Standarts spēkā
27774LVS EN 12823-1:2014Pārtikas produkti. A vitamīna noteikšana ar augstas izšķirtspējas šķidrumhromatogrāfiju. 1.daļa: Visu E-retinolu un 13-Z-retinolu mērīšanaStandarts spēkā
31710LVS EN 14133:2009Pārtikas produkti. Ohratoksīna A noteikšana vīnā un alū. Augstas izšķirtspējas šķidrumhromatogrāfijas (HPLC) metode ar imūnās afinitātes kolonnu tīrīšanuStandarts spēkā
22285LVS EN 15055:2006Beztauku pārtika. Hlormekvāta un mepikvāta satura noteikšana. Šķidrumhromatogrāfiski masspektrometriskā/masspektrometriskā (LC-MS/MS) metode (28.05.2009. precizēts nosaukuma tulkojums)Standarts spēkā
Attēlo no 561. līdz 570. no pavisam 649 ieraksta(-iem).