CEN/TC 275
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
29301 | prEN 13804 | Lebensmittel - Bestimmung von Elementspuren - Leistungskriterien, allgemeine Festlegungen und Probenvorbereitung | Izstrādē |
35379 | EN 16857:2017 | Pārtikas produkti. Benzola noteikšana bezalkoholiskos dzērienos, citos dzērienos un dārzeņu pārtikas produktos zīdaiņiem, lietojot tvaika fāzes gāzu hromatogrāfiju-masas spektrometriju (HS-GC-MS) | Izstrādē |
26050 | prCEN/TS 15606 | Produits alimentaires - Dosage de l'acésulfame-K, de l'aspartame, de la saccharine et de la néohespéridine dihydrochalcone - Méthode par chromatographie liquide haute performance | Izstrādē |
29306 | CEN/TS 15633-2:2013 | Lebensmittel - Nachweis von Lebensmittelallergenen mit immunologischen Verfahren - Teil 2: Quantitative Bestimmung von Haselnuss mit einem Enzym-Immunoassayverfahren unter Verwendung von monoklonalen Antikörpern und Proteindetektion mit Bicinchoninsäure | Izstrādē |
29303 | EN 15764:2009 | Pārtika. Mikroelementu noteikšana. Alvas noteikšana ar liesmas un grafīta krāsns atomabsorbcijas spektrometriju (FAAS un GFAAS) pēc augstspiediena mineralizācijas | Izstrādē |
26017 | EN 15111:2007 | Foodstuffs - Determination of trace elements - Determination of iodine by ICP-MS (inductively coupled plasma mass spectrometry) | Izstrādē |
35367 | EN 16155:2012 | Pārtikas produkti. Sukralozes noteikšana. Augstas izšķirtspējas šķidrumhromatogrāfijas metode | Izstrādē |
21330 | EN ISO 24276:2006 | Lebensmittel - Verfahren zum Nachweis von gentechnisch modifizierten Organismen und ihren Produkten - Allgemeine Anforderungen und Definitionen (ISO 24276:2006) | Izstrādē |
38584 | EN 13805:2014 | Lebensmittel - Bestimmung von Elementspuren - Druckaufschluss | Izstrādē |
27752 | EN 15835:2010 | Pārtikas produkti. A ohratoksīna noteikšana graudaugu pārtikā, kas paredzēta mazbērniem un bērniem. HPLC metode ar imūnās afinitātes kolonnu tīrīšanu un fluorescences detektēšanu | Izstrādē |
Attēlo no 561. līdz 570. no pavisam 649 ieraksta(-iem).