Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
61823LVS EN 17266:2020Pārtikas produkti. Ķīmisko elementu un to savienojumu noteikšana. Organiskā dzīvsudraba noteikšana jūras veltēs ar dzīvsudraba elementāro analīziStandarts spēkā
61823EN 17266:2019Lebensmittel - Bestimmung von Elementen und ihren Verbindungen - Bestimmung von Organoquecksilber in Fisch und Meeresfrüchten mittels FeststoffquecksilberbestimmungAtcelts
62545LVS EN ISO 20976-1:2019Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Prasības un vadlīnijas mikrobioloģisko testu veikšanai pārtikas un barības produktiem. 1.daļa: Mikrobioloģiskie testi augšanas potenciāla, aizkavēšanās laika un maksimālā augšanas ātruma pētīšanai (ISO 20976-1:2019)Standarts spēkā
62812LVS EN ISO 6888-1:1999/A2:2018Pārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija. Horizontālā metode koagulāzes pozitīvo stafilokoku (Staphylococcus aureus un citu sugu) skaita noteikšanai. 1.daļa: Metode, lietojot Baird-Parker agara barotni. 2.grozījums: Alternatīva validācijas testa iekļaušana ar RPFA punkcijas metodi (ISO 6888-1:1999/Amd 2:2018)Atcelts
63118LVS EN ISO 11133:2014/A1:2018Pārtikas, dzīvnieku barības un ūdens mikrobioloģija. Sagatavošana, ražošana, uzglabāšana un barotņu veiktspējas testēšana. 1.grozījums (ISO 11133:2014/Amd 1:2018)Standarts spēkā
64278-Requirements for methods of species analysisIzstrādē
64987EN 15842:2019Lebensmittel - Nachweis von Lebensmittelallergenen - Allgemeine Betrachtungen und Validierung von VerfahrenAtcelts
64987LVS EN 15842:2020Pārtikas produkti. Pārtikas alergēnu noteikšana. Vispārīgi apsvērumi un metožu validācijaStandarts spēkā
64988LVS EN 15633-1:2020Pārtikas produkti. Alergēnu noteikšana pārtikas produktos ar imunoloģiskām metodēm. 1.daļa: Vispārīgās nostādnesStandarts spēkā
64988EN 15633-1:2019Produits alimentaires - Détection des allergènes alimentaires par des méthodes d’analyse immunologiques - Partie 1 : Considérations généralesAtcelts
Attēlo no 561. līdz 570. no pavisam 649 ieraksta(-iem).