CEN/TC 275
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
64989 | LVS EN 15634-1:2020 | Pārtikas produkti. Alergēnu noteikšana pārtikas produktos ar molekulārbioloģiskām metodēm. 1.daļa: Vispārīgās nostādnes | Standarts spēkā |
64989 | EN 15634-1:2019 | Lebensmittel - Nachweis von Lebensmittelallergenen mit molekularbiologischen Verfahren - Teil 1: Allgemeine Betrachtungen | Atcelts |
64990 | LVS EN 15634-2:2020 | Pārtikas produkti. Alergēnu noteikšana pārtikas produktos ar molekulārbioloģiskām metodēm. 2.daļa: Selerija (Apium graveolens). Konkrētas DNS sekvences noteikšana vārītās desās, lietojot reālā laika polimerāzes ķēdes reakciju (PCR) | Standarts spēkā |
64990 | EN 15634-2:2019 | Lebensmittel - Nachweis von Lebensmittelallergenen mit molekularbiologischen Verfahren - Teil 2: Sellerie (Apium graveolens) - Nachweis einer spezifischen DNA-Sequenz in Brühwürsten mittels Real-time-PCR | Atcelts |
64991 | LVS EN 17254:2020 | Pārtikas produkti. Obligātās veiktspējas prasības lipekļa noteikšanai ar ELISA metodi | Standarts spēkā |
64991 | EN 17254:2019 | Lebensmittel - Mindestleistungsanforderungen für die Glutenbestimmung mit ELISA | Atcelts |
65471 | LVS EN ISO 15216-2:2020 | Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Horizontālā metode A hepatīta vīrusa un norovīrusa noteikšanai pārtikā ar reālā laika RT-PCR. 2.daļa: Noteikšanas metode (ISO 15216-2:2019) | Standarts spēkā |
65738 | CEN/TS 17329-1:2019 | Lebensmittel - Allgemeine Anleitung für die Validierung qualitativer Realtime-PCR-Verfahren - Teil 1: Einzellaborvalidierung | Atcelts |
65738 | LVS CEN/TS 17329-1:2019 | Pārtikas produkti. Vispārīgi norādījumi kvalitatīvu reāllaika polimerāzes ķēdes reakcijas metožu validācijai. 1.daļa: Vienas laboratorijas validācija | Atcelts |
65739 | CEN/TS 17329-2:2019 | Denrées alimentaires - Lignes directrices générales pour la validation des méthodes de PCR qualitative en temps réel - Partie 2 : Étude interlaboratoires | Izstrādē |
Attēlo no 571. līdz 580. no pavisam 649 ieraksta(-iem).