Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
13838EN 14177:2003Foodstuffs - Determination of patulin in clear and cloudy apple juice and puree - HPLC method with liquid/liquid partition clean-upIzstrādē
13836LVS EN 14185-1:2003Beztauku pārtika - N-metilkarbamāta atlikumu noteikšana - 1.daļa: Augstas izšķirtspējas šķidrumhromatogrāfija (HPLC), kurā izmanto attīrīšanu ar cietfāzes ekstrakciju (SPE)Atcelts
13836EN 14185-1:2003Fettarme Lebensmittel - Bestimmung von N-Methylcarbamat-Rückständen - Teil 1: HPLC-Verfahren mit Reinigung durch FestphasenextraktionAtcelts
13835EN 12393-2:1998Aliments non gras - Méthodes multirésidus de détermination par chromatographie en phase gazeuse de résidus de pesticides - Partie 2: Méthodes d'extraction et de purificationAtcelts
13835LVS EN 12393-2:2003Taukus nesaturoši pārtikas produkti - Gāzes hromotogrāfiskā multimetode pesticīdu atlieku noteikšanai - 2.daļa: Ekstrakcijas un attīrīšanas metodesAtcelts
13834LVS EN 12396-2:2003Taukus nesaturoši pārtikas produkti - Ditiokarbamāta un tiurāma disulfīda atlikumu noteikšana - 2.daļa: Gāzes hromotogrāfiskā metodeStandarts spēkā
13834EN 12396-2:1998Fettarme Lebensmittel - Bestimmung von Dithiocarbamat- und Thiuramdisulfid- Rückständen - Teil 2: Gaschromatographisches VerfahrenIzstrādē
13833LVS EN 1528-4:1996Taukiem bagāta pārtika - Pesticīdu un PCBs noteikšana - 4.daļa: Noteikšana, apstiprinājuma testi, dažādiStandarts spēkā
13833EN 1528-4:1996Fatty food - Determination of pesticides and polychlorinated biphenyls (PCBs) - Determination, confirmatory tests, miscellaneousIzstrādē
13832LVS EN 1528-3:1996Taukiem bagāta pārtika - Pesticīdu un PCBs noteikšana - 3.daļa: Apkopes metodesStandarts spēkā
Attēlo no 571. līdz 580. no pavisam 651 ieraksta(-iem).