Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
41367LVS EN ISO 4833-2:2014 /AC:2014Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Mikroorganismu skaitīšanas horizontālā metode. 2. daļa: Koloniju skaitīšana ar virsmas noklāšanas metodi pie 30 °C temperatūras. 1. tehniskais koriģējums (ISO 4833-2:2013/Cor 1:2014)Standarts spēkā
35252LVS EN ISO 6579-1:2017Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Horizontālā metode Salmonella noteikšanai, uzskaitei un serotipēšanai. 1.daļa: Salmonella spp. noteikšana (ISO 6579-1:2017)Standarts spēkā
68130LVS EN ISO 6579-1:2017/A1:2020Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Horizontālā metode Salmonella noteikšanai, uzskaitei un serotipēšanai. 1.daļa: Salmonella spp. noteikšana. 1.grozījums: Plašāks inkubācijas temperatūru diapazons, D pielikuma statusa grozījums un MSRV un SC sastāva korekcija (ISO 6579-1:2017/Amd 1:2020)Standarts spēkā
22956LVS EN ISO 6579:2002/AC:2003Mikrobiologie von Lebensmitteln und Futtermitteln - Horizontales Verfahren zum Nachweis von Salmonellen spp (ISO 6579:2002)Atcelts
13866LVS EN ISO 6579:2003 APārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija - Horizontālā metode Salmonellas spp noteikšanaiAtcelts
27014LVS EN ISO 6579:2003 /A1:2007Pārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija. Horizontālā metode Salmonellas spp noteikšanai. 1. grozījums: D pielikums: Salmonellas spp noteikšana dzīvnieku izkārnījumos un ražošanas sākumstadijas vides paraugosAtcelts
24678LVS EN ISO 6579:2003 /AC:2006Pārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija. Horizontālā metode Salmonella spp. noteikšanaiAtcelts
13817LVS EN ISO 6887-1:1999Pārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija - Testēšanas paraugu, sākotnējās suspensijas un decimālšķīdumu sagatavošana mikrobioloģiskām pārbaudēm - 1.daļa: Vispārējie noteikumi sākotnējās suspensijas un decimālšķīdumu sagatavošanaiAtcelts
40458LVS EN ISO 6887-1:2017Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Testēšanas paraugu, sākotnējās suspensijas un decimālšķīdumu sagatavošana mikrobioloģiskām pārbaudēm. 1.daļa: Vispārīgi noteikumi sākotnējās suspensijas un decimālšķīdumu sagatavošanai (ISO 6887-1:2017)Standarts spēkā
13884LVS EN ISO 6887-2:2004Pārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija - Testēšanas paraugu, sākotnējās suspensijas un decimālšķīdumu sagatavošana mikrobioloģiskām pārbaudēm - 2.daļa: Īpaši noteikumi kā sagatavot gaļu un gaļas izstrādājumusAtcelts
Attēlo no 581. līdz 590. no pavisam 649 ieraksta(-iem).