CEN/TC 275
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
41367 | LVS EN ISO 4833-2:2014 /AC:2014 | Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Mikroorganismu skaitīšanas horizontālā metode. 2. daļa: Koloniju skaitīšana ar virsmas noklāšanas metodi pie 30 °C temperatūras. 1. tehniskais koriģējums (ISO 4833-2:2013/Cor 1:2014) | Standarts spēkā |
35252 | LVS EN ISO 6579-1:2017 | Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Horizontālā metode Salmonella noteikšanai, uzskaitei un serotipēšanai. 1.daļa: Salmonella spp. noteikšana (ISO 6579-1:2017) | Standarts spēkā |
68130 | LVS EN ISO 6579-1:2017/A1:2020 | Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Horizontālā metode Salmonella noteikšanai, uzskaitei un serotipēšanai. 1.daļa: Salmonella spp. noteikšana. 1.grozījums: Plašāks inkubācijas temperatūru diapazons, D pielikuma statusa grozījums un MSRV un SC sastāva korekcija (ISO 6579-1:2017/Amd 1:2020) | Standarts spēkā |
22956 | LVS EN ISO 6579:2002/AC:2003 | Mikrobiologie von Lebensmitteln und Futtermitteln - Horizontales Verfahren zum Nachweis von Salmonellen spp (ISO 6579:2002) | Atcelts |
13866 | LVS EN ISO 6579:2003 A | Pārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija - Horizontālā metode Salmonellas spp noteikšanai | Atcelts |
27014 | LVS EN ISO 6579:2003 /A1:2007 | Pārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija. Horizontālā metode Salmonellas spp noteikšanai. 1. grozījums: D pielikums: Salmonellas spp noteikšana dzīvnieku izkārnījumos un ražošanas sākumstadijas vides paraugos | Atcelts |
24678 | LVS EN ISO 6579:2003 /AC:2006 | Pārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija. Horizontālā metode Salmonella spp. noteikšanai | Atcelts |
13817 | LVS EN ISO 6887-1:1999 | Pārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija - Testēšanas paraugu, sākotnējās suspensijas un decimālšķīdumu sagatavošana mikrobioloģiskām pārbaudēm - 1.daļa: Vispārējie noteikumi sākotnējās suspensijas un decimālšķīdumu sagatavošanai | Atcelts |
40458 | LVS EN ISO 6887-1:2017 | Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Testēšanas paraugu, sākotnējās suspensijas un decimālšķīdumu sagatavošana mikrobioloģiskām pārbaudēm. 1.daļa: Vispārīgi noteikumi sākotnējās suspensijas un decimālšķīdumu sagatavošanai (ISO 6887-1:2017) | Standarts spēkā |
13884 | LVS EN ISO 6887-2:2004 | Pārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija - Testēšanas paraugu, sākotnējās suspensijas un decimālšķīdumu sagatavošana mikrobioloģiskām pārbaudēm - 2.daļa: Īpaši noteikumi kā sagatavot gaļu un gaļas izstrādājumus | Atcelts |
Attēlo no 581. līdz 590. no pavisam 649 ieraksta(-iem).