CEN/TC 275
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
37299 | LVS EN 12822:2014 | Pārtikas produkti. E vitamīna noteikšana ar augstas izšķirtspējas šķidrumu hromatogrāfiju. ɑ-, ß-, γ- un δ-tokoferolu noteikšana | Standarts spēkā |
35254 | LVS CEN ISO/TR 6579-3:2014 | Pārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija. Horizontālā metode salmonellu noteikšanai, uzskaitei un serotipēšanai. 3.daļa: Vadlīnijas Salmonella spp. serotipēšanai (ISO/TR 6579-3:2014) | Standarts spēkā |
13819 | LVS EN 12014-1:2016 | Pārtikas produkti. Nitrātu un/vai nitrītu satura noteikšana. 1.daļa: Vispārīgie norādījumi | Standarts spēkā |
27763 | LVS EN ISO 11290-1:2017 | Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Listeria monocytogenes un citu Listeria spp. noteikšanas un uzskaitīšanas horizontālā metode. 1.daļa: Noteikšanas metode (ISO 11290-1:2017) | Standarts spēkā |
22284 | LVS EN 15054:2006 | Beztauku pārtika. Hlormekvāta un mepikvāta satura noteikšana. Šķidrumhromatogrāfiski mastospektriskā (LC-MS) metode | Standarts spēkā |
13799 | LVS EN 12856:2001 | Pārtikas produkti - Acesulfāma K, aspartama un saharīna noteikšana - Šķidrumu hromatogrāfijas metode ar augstu izšķiršanas spēju | Standarts spēkā |
13795 | LVS EN 1376:2001+AC | Pārtikas produkti - Saharīna noteikšana pārtikas produktu saldinātājos - Spektrometriskā metode | Standarts spēkā |
13842 | LVS EN 12823-2:2001 | Pārtikas produkti - Šķidrumu hromatogrāfija ar augstu izšķiršanas spēju A vitamīna noteikšanai - 2.daļa: Beta-karotīna noteikšana | Standarts spēkā |
13905 | LVS EN 1378:2001+AC/AC:2016 | Pārtikas produkti. Aspartama noteikšana pārtikas saldinātājos. Šķidrumu hromatogrāfijas metode ar augstu izšķiršanas spēju | Standarts spēkā |
35379 | LVS EN 16857:2017 | Pārtikas produkti. Benzola noteikšana bezalkoholiskos dzērienos, citos dzērienos un dārzeņu pārtikas produktos zīdaiņiem, lietojot tvaika fāzes gāzu hromatogrāfiju-masas spektrometriju (HS-GC-MS) | Standarts spēkā |
Attēlo no 591. līdz 600. no pavisam 649 ieraksta(-iem).