Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
37299LVS EN 12822:2014Pārtikas produkti. E vitamīna noteikšana ar augstas izšķirtspējas šķidrumu hromatogrāfiju. ɑ-, ß-, γ- un δ-tokoferolu noteikšanaStandarts spēkā
35254LVS CEN ISO/TR 6579-3:2014Pārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija. Horizontālā metode salmonellu noteikšanai, uzskaitei un serotipēšanai. 3.daļa: Vadlīnijas Salmonella spp. serotipēšanai (ISO/TR 6579-3:2014)Standarts spēkā
13819LVS EN 12014-1:2016Pārtikas produkti. Nitrātu un/vai nitrītu satura noteikšana. 1.daļa: Vispārīgie norādījumiStandarts spēkā
27763LVS EN ISO 11290-1:2017Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Listeria monocytogenes un citu Listeria spp. noteikšanas un uzskaitīšanas horizontālā metode. 1.daļa: Noteikšanas metode (ISO 11290-1:2017)Standarts spēkā
22284LVS EN 15054:2006Beztauku pārtika. Hlormekvāta un mepikvāta satura noteikšana. Šķidrumhromatogrāfiski mastospektriskā (LC-MS) metodeStandarts spēkā
13799LVS EN 12856:2001Pārtikas produkti - Acesulfāma K, aspartama un saharīna noteikšana - Šķidrumu hromatogrāfijas metode ar augstu izšķiršanas spējuStandarts spēkā
13795LVS EN 1376:2001+ACPārtikas produkti - Saharīna noteikšana pārtikas produktu saldinātājos - Spektrometriskā metodeStandarts spēkā
13842LVS EN 12823-2:2001Pārtikas produkti - Šķidrumu hromatogrāfija ar augstu izšķiršanas spēju A vitamīna noteikšanai - 2.daļa: Beta-karotīna noteikšanaStandarts spēkā
13905LVS EN 1378:2001+AC/AC:2016Pārtikas produkti. Aspartama noteikšana pārtikas saldinātājos. Šķidrumu hromatogrāfijas metode ar augstu izšķiršanas spējuStandarts spēkā
35379LVS EN 16857:2017Pārtikas produkti. Benzola noteikšana bezalkoholiskos dzērienos, citos dzērienos un dārzeņu pārtikas produktos zīdaiņiem, lietojot tvaika fāzes gāzu hromatogrāfiju-masas spektrometriju (HS-GC-MS)Standarts spēkā
Attēlo no 591. līdz 600. no pavisam 649 ieraksta(-iem).