Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
37298LVS EN 14164:2014Pārtikas produkti. B6 vitamīna noteikšana ar augstas izšķirtspējas hromatogrāfijuStandarts spēkā
40290EN 17251:2020Pārtikas produkti. Ohratoksīna A noteikšana cūkgaļas un atvasinātos produktos, lietojot augstas izšķirtspējas šķidruma hromatogrāfiju ar fluorescences noteikšanu (HPLC-FLD)Standarts spēkā
37307LVS CEN/TR 16699:2014Pārtikas produkti. Pesticīdu atlikumu noteikšana ar GC-MS/MS metodi. Tandēma masspektrometriskie parametriStandarts spēkā
39289LVS EN ISO 16649-3:2015Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Horizontālā metode beta-glikuronidāzes-pozitīvo Escherichia coli uzskaitīšanai. 3.daļa: Noteikšana un visticamākā skaitļa metode, lietojot 5-brom-4-hlor-3-indolil-beta-D-glikuronīdu (ISO 16649-3:2015, koriģētā versija 2016-12-15)Standarts spēkā
35382LVS EN 16858:2017Pārtikas produkti. Melamīna un cianūrskābes noteikšana pārtikas produktos ar šķidruma hromatogrāfiju un tandēma masas spektrometriju (LC-MS/MS)Standarts spēkā
38169LVS CEN ISO/TS 17728:2015Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Paraugu ņemšanas metodes pārtikas un dzīvnieku barības paraugu mikrobioloģiskajai analīzei (ISO/TS 17728:2015)Standarts spēkā
72985LVS EN 13806-3:2025Pārtikas produkti. Mikroelementu noteikšana. 3.daļa: Kopējā dzīvsudraba noteikšana pārtikas produktos ar atomu absorbciju tieši no pārtikas produkta (elementārā dzīvsudraba analīze)Standarts spēkā
72067LVS EN 15634-3:2023Pārtikas produkti. Alergēnu noteikšana pārtikas produktos ar molekulārbioloģiskām metodēm. 3.daļa: Lazdu rieksti (Corylus avellana). Kvalitatīvā specifiskās DNS secības noteikšana šokolādē ar reāllaika polimerāzes ķēdes reakcijas (PCR) metodiStandarts spēkā
72066LVS EN 15634-4:2023Pārtikas produkti. Alergēnu noteikšana pārtikas produktos ar molekulārbioloģiskām metodēm. 4.daļa: Zemesrieksti (Arachis hypogaea). Kvalitatīvā specifiskās DNS secības noteikšana šokolādē ar reāllaika polimerāzes ķēdes reakcijas (PCR) metodiStandarts spēkā
72068LVS EN 15634-5:2023Pārtikas produkti. Alergēnu noteikšana pārtikas produktos ar molekulārbioloģiskām metodēm. 5.daļa: Sinepes (Sinapis alba) un soja (Glycine max). Kvalitatīvā specifiskās DNS secības noteikšana vārītās desās ar reāllaika polimerāzes ķēdes reakcijas (PCR) metodiStandarts spēkā
Attēlo no 591. līdz 600. no pavisam 649 ieraksta(-iem).