Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
13826LVS EN 1787:1996Lebensmittel - Nachweis von bestrahlten cellulosehaltigen Lebensmitteln - Verfahren mittels ESR-SpectroscopyAtcelts
13825LVS EN 13708:2002Pārtikas produkti - Apstaroto, kristālisko cukuru saturošu pārtikas produktu noteikšana ar ESR spektroskopijuAtcelts
13825EN 13708:2001Lebensmittel - ESR-spektroskopischer Nachweis von bestrahlten Lebensmitteln, die kristallinen Zucker enthaltenAtcelts
13824LVS EN 1786:2001Pārtikas produkti - Apstaroto, kaulus saturošo, pārtikas produktu noteikšana - ESR spektroskopijas metodeStandarts spēkā
13824EN 1786:1996Lebensmittel - Nachweis von bestrahlten knochen- bzw. grätenhaltigen Lebensmitteln - Verfahren mittels ESR-SpektroskopieIzstrādē
13823EN 12014-5:1997Foodstuffs - Determination of nitrate and/or nitrite content - Part 5: Enzymatic determination of nitrate content of vegetable-containing food for babies and infantsIzstrādē
13823LVS EN 12014-5:2001Pārtikas produkti - Nitrātu un/vai nitrītu satura noteikšana - 5.daļa: Nitrātu satura fermentatīvā noteikšana dārzeņus saturošā bērnu un zīdaiņu pārtikāStandarts spēkā
13822LVS ENV 12014-4:2001Pārtikas produkti - Nitrātu un/vai nitrītu satura noteikšana - 4.daļa: Jonapmaiņas hromatogrāfijas (IC) metode nitrātu un nitrītu satura noteikšanai gaļas produktosAtcelts
13822ENV 12014-4:1998Produits alimentaires - Détermination de la teneur en nitrates et/ou en nitrites - Partie 4: Détermination par chromatographie ionique (CI) de la teneur en nitrates et en nitrites dans les produits à base de viandeAtcelts
13821ENV 12014-3:1998Lebensmittel - Bestimmung des Nitrat- und/oder Nitritgehaltes - Teil 3: Spektralphotometrische Bestimmung des Nitrat- und Nitritgehaltes in Fleischerzeugnissen nach enzymatischer Reduktion von Nitrat zu NitritAtcelts
Attēlo no 591. līdz 600. no pavisam 649 ieraksta(-iem).