CEN/TC 275
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
38169 | LVS CEN ISO/TS 17728:2015 | Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Paraugu ņemšanas metodes pārtikas un dzīvnieku barības paraugu mikrobioloģiskajai analīzei (ISO/TS 17728:2015) | Standarts spēkā |
72067 | LVS EN 15634-3:2023 | Pārtikas produkti. Alergēnu noteikšana pārtikas produktos ar molekulārbioloģiskām metodēm. 3.daļa: Lazdu rieksti (Corylus avellana). Kvalitatīvā specifiskās DNS secības noteikšana šokolādē ar reāllaika polimerāzes ķēdes reakcijas (PCR) metodi | Standarts spēkā |
22285 | LVS EN 15055:2006 | Beztauku pārtika. Hlormekvāta un mepikvāta satura noteikšana. Šķidrumhromatogrāfiski masspektrometriskā/masspektrometriskā (LC-MS/MS) metode (28.05.2009. precizēts nosaukuma tulkojums) | Standarts spēkā |
25275 | LVS CEN/TR 15298:2006 | Pārtikas produkti. Paraugu sagatavošana mikotoksīnu analīzei. Sausā maluma un skalošanas salīdzināšana | Standarts spēkā |
72066 | LVS EN 15634-4:2023 | Pārtikas produkti. Alergēnu noteikšana pārtikas produktos ar molekulārbioloģiskām metodēm. 4.daļa: Zemesrieksti (Arachis hypogaea). Kvalitatīvā specifiskās DNS secības noteikšana šokolādē ar reāllaika polimerāzes ķēdes reakcijas (PCR) metodi | Standarts spēkā |
26058 | LVS EN 15505:2008 | Pārtikas produkti. Mikroelementu satura noteikšana. Nātrija un magnija satura noteikšana ar liesmas atomabsorbcijas spektrometriju (AAS) pēc mineralizācijas mikroviļņos | Standarts spēkā |
13894 | LVS CEN/TS 15568:2007 | Pārtikas produkti. Ģenētiski modificētu organismu un to produktu konstatēšanas analīzes. Paraugošanas stratēģijas | Standarts spēkā |
72068 | LVS EN 15634-5:2023 | Pārtikas produkti. Alergēnu noteikšana pārtikas produktos ar molekulārbioloģiskām metodēm. 5.daļa: Sinepes (Sinapis alba) un soja (Glycine max). Kvalitatīvā specifiskās DNS secības noteikšana vārītās desās ar reāllaika polimerāzes ķēdes reakcijas (PCR) metodi | Standarts spēkā |
27750 | LVS EN 15850:2010 | Pārtikas produkti. Zearalenona noteikšana no kukurūzas gatavotos bērnu pārtikas produktos, miežu miltos, kukurūzas miltos, kukurūzas biezputrā, kviešu miltos un graudaugu pārtikā, kas paredzēta zīdaiņiem un maziem bērniem. HPLC metode ar imūnās afinitātes kolonnu tīrīšanu un fluorescences detektēšanu | Standarts spēkā |
62545 | LVS EN ISO 20976-1:2019 | Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Prasības un vadlīnijas mikrobioloģisko testu veikšanai pārtikas un barības produktiem. 1.daļa: Mikrobioloģiskie testi augšanas potenciāla, aizkavēšanās laika un maksimālā augšanas ātruma pētīšanai (ISO 20976-1:2019) | Standarts spēkā |
Attēlo no 611. līdz 620. no pavisam 649 ieraksta(-iem).