Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
65894EN ISO 18862:2019Kaffee und Kaffee-Erzeugnisse - Bestimmung von Acrylamid - Verfahren mittels HPLC-MS/MS und mittels GC-MS nach Derivatisierung (ISO 18862:2016)Standarts spēkā
37307LVS CEN/TR 16699:2014Pārtikas produkti. Pesticīdu atlikumu noteikšana ar GC-MS/MS metodi. Tandēma masspektrometriskie parametriStandarts spēkā
27776LVS EN 15652:2009Pārtikas produkti. Niacīna noteikšana ar HPLC metodiStandarts spēkā
39289LVS EN ISO 16649-3:2015Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Horizontālā metode beta-glikuronidāzes-pozitīvo Escherichia coli uzskaitīšanai. 3.daļa: Noteikšana un visticamākā skaitļa metode, lietojot 5-brom-4-hlor-3-indolil-beta-D-glikuronīdu (ISO 16649-3:2015, koriģētā versija 2016-12-15)Standarts spēkā
31805LVS EN 13751:2009Pārtikas produkti. Apstarotas pārtikas identificēšana, lietojot fotostimulējošu luminiscenciStandarts spēkā
35382LVS EN 16858:2017Pārtikas produkti. Melamīna un cianūrskābes noteikšana pārtikas produktos ar šķidruma hromatogrāfiju un tandēma masas spektrometriju (LC-MS/MS)Standarts spēkā
38169LVS CEN ISO/TS 17728:2015Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Paraugu ņemšanas metodes pārtikas un dzīvnieku barības paraugu mikrobioloģiskajai analīzei (ISO/TS 17728:2015)Standarts spēkā
72067LVS EN 15634-3:2023Pārtikas produkti. Alergēnu noteikšana pārtikas produktos ar molekulārbioloģiskām metodēm. 3.daļa: Lazdu rieksti (Corylus avellana). Kvalitatīvā specifiskās DNS secības noteikšana šokolādē ar reāllaika polimerāzes ķēdes reakcijas (PCR) metodiStandarts spēkā
72066LVS EN 15634-4:2023Pārtikas produkti. Alergēnu noteikšana pārtikas produktos ar molekulārbioloģiskām metodēm. 4.daļa: Zemesrieksti (Arachis hypogaea). Kvalitatīvā specifiskās DNS secības noteikšana šokolādē ar reāllaika polimerāzes ķēdes reakcijas (PCR) metodiStandarts spēkā
72068LVS EN 15634-5:2023Pārtikas produkti. Alergēnu noteikšana pārtikas produktos ar molekulārbioloģiskām metodēm. 5.daļa: Sinepes (Sinapis alba) un soja (Glycine max). Kvalitatīvā specifiskās DNS secības noteikšana vārītās desās ar reāllaika polimerāzes ķēdes reakcijas (PCR) metodiStandarts spēkā
Attēlo no 611. līdz 620. no pavisam 649 ieraksta(-iem).