Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
35254LVS CEN ISO/TR 6579-3:2014Pārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija. Horizontālā metode salmonellu noteikšanai, uzskaitei un serotipēšanai. 3.daļa: Vadlīnijas Salmonella spp. serotipēšanai (ISO/TR 6579-3:2014)Standarts spēkā
37299LVS EN 12822:2014Pārtikas produkti. E vitamīna noteikšana ar augstas izšķirtspējas šķidrumu hromatogrāfiju. ɑ-, ß-, γ- un δ-tokoferolu noteikšanaStandarts spēkā
40528LVS EN ISO 6887-3:2017Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Testēšanas paraugu, sākotnējās suspensijas un decimālšķīdumu sagatavošana mikrobioloģiskām pārbaudēm. 3.daļa: Īpaši noteikumi zivju un zivju izstrādājumu sagatavošanai (ISO 6887-3:2017)Standarts spēkā
61458LVS EN 12014-2:2018Pārtikas produkti. Nitrātu un/vai nitrītu satura noteikšana. 2.daļa: HPLC/IC metode nitrātu satura noteikšanai dārzeņos un dārzeņu produktosStandarts spēkā
61823LVS EN 17266:2020Pārtikas produkti. Ķīmisko elementu un to savienojumu noteikšana. Organiskā dzīvsudraba noteikšana jūras veltēs ar dzīvsudraba elementāro analīziStandarts spēkā
65790LVS EN 17265:2020Pārtikas produkti. Ķīmisko elementu un to savienojumu noteikšana. Alumīnija noteikšana ar induktīvi saistītas plazmas optiskās emisijas spektrometriju (ICP-OES)Standarts spēkā
67774LVS EN ISO 21572:2020Pārtikas produkti. Molekulāro biomarķieru analīze. Imūnķīmiskās metodes proteīnu noteikšanai un kvantifikācijai (ISO 21572:2019)Standarts spēkā
27899LVS EN ISO 21570:2006 /AC:2007Pārtikas produkti. Ģenētiski modificētu organismu un to produktu konstatēšanas analīzes. Kvantitatīvās nukleīnskābju metodesStandarts spēkā
13794LVS EN 1988-2:2001Pārtikas produkti - Sulfītu noteikšana - 2.daļa: Fermentatīvā metodeStandarts spēkā
40291LVS EN 17252:2020Pārtikas produkti. Fomopsīna A noteikšana lupīnu sēklās un no lupīnas iegūtos produktos ar HPLC-MS/MSStandarts spēkā
Attēlo no 621. līdz 630. no pavisam 649 ieraksta(-iem).