Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
27761LVS EN ISO 18465:2017Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Vemšanu izraisošā toksīna (cereulīda) kvantitatīva noteikšana ar LC-MS/MS (ISO 18465:2017)Standarts spēkā
13852LVS EN 13191-2:2001Taukus nesaturoši pārtikas produkti - Bromīdu atlikumu noteikšana - 2.daļa: Neorganiskā bromīda noteikšanaStandarts spēkā
59268LVS EN 14176:2017Pārtikas produkti. Domoīnskābes noteikšana jēlos vēžveidīgajos, jēlās zivīs un vārītās mīdijās ar apgrieztās fāzes augstas izšķirtspējas šķidrumhromatogrāfiju (RP-HPLC), izmantojot UV noteikšanuStandarts spēkā
27787LVS EN ISO 21872-1:2017Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Horizontālā metode Vibrio spp. noteikšanai. 1.daļa: Potenciāli enteropatogēno Vibrio parahaemolyticus, Vibrio cholerae and Vibrio vulnificus noteikšana (ISO 21872-1:2017)Standarts spēkā
35377LVS EN 16619:2015Pārtikas produktu analīze. Benzo[a]pirēna, benz[a]antracēna, krizēna un benzo[b]fluorantēna noteikšana pārtikas produktos ar gāzu hromatogrāfijas masas spektrometriju (GC-MS)Standarts spēkā
35375LVS CEN/TS 17083:2017Pārtikas produkti. Akrilamīda noteikšana pārtikā un kafijā ar gāzu hromatogrāfiju-masas spektrometriju (GC-MS)Standarts spēkā
27774LVS EN 12823-1:2014Pārtikas produkti. A vitamīna noteikšana ar augstas izšķirtspējas šķidrumhromatogrāfiju. 1.daļa: Visu E-retinolu un 13-Z-retinolu mērīšanaStandarts spēkā
13889LVS EN 13806:2003Pārtikas produkti - Mikroelementu noteikšana - Dzīvsudraba noteikšana ar aukstā tvaika atomabsorbcijas spektrometriju pēc augstspiediena mineralizācijasStandarts spēkā
31804LVS EN 15911:2011Pārtikas produkti. Vienlaicīga deviņu saldinātāju noteikšana ar augstas izšķirtspējas šķidrumu hromatogrāfiju un gaismas izkliedes detektēšanuStandarts spēkā
34495LVS EN ISO 16140-1:2016Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Metodes validācija. 1.daļa: Vārdnīca (ISO 16140-1:2016)Standarts spēkā
Attēlo no 621. līdz 630. no pavisam 649 ieraksta(-iem).