CEN/TC 275
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
13838 | LVS EN 14177:2004 | Pārtikas produkti - Patulīna noteikšana dzidrinātā un nedzidrinātā ābolu sulā un biezenī - Augstas izšķirtspējas šķidrumhromatogrāfija (HPLC) ar attīrīšanu, kurā izmanto šķidruma atdalīšanu no šķidruma | Standarts spēkā |
72068 | LVS EN 15634-5:2023 | Pārtikas produkti. Alergēnu noteikšana pārtikas produktos ar molekulārbioloģiskām metodēm. 5.daļa: Sinepes (Sinapis alba) un soja (Glycine max). Kvalitatīvā specifiskās DNS secības noteikšana vārītās desās ar reāllaika polimerāzes ķēdes reakcijas (PCR) metodi | Standarts spēkā |
35369 | LVS CEN/TS 16233-1:2011 | Pārtikas produkti. HPLC metode ksantofilu noteikšanā zivīs. 1. daļa: Astaksantīna un kantaksantīna noteikšana | Standarts spēkā |
62545 | LVS EN ISO 20976-1:2019 | Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Prasības un vadlīnijas mikrobioloģisko testu veikšanai pārtikas un barības produktiem. 1.daļa: Mikrobioloģiskie testi augšanas potenciāla, aizkavēšanās laika un maksimālā augšanas ātruma pētīšanai (ISO 20976-1:2019) | Standarts spēkā |
59269 | LVS EN 16943:2017 | Pārtikas produkti. Kalcija, vara, dzelzs, magnija, mangāna, fosfora, kālija, nātrija, sēra un cinka noteikšana ar ICP-OES | Standarts spēkā |
65739 | LVS CEN/TS 17329-2:2019 | Pārtikas produkti. Vispārīgi norādījumi kvalitatīvu reāllaika polimerāzes ķēdes reakcijas metožu validācijai. 2.daļa: Starplaboratoriju pētījums | Standarts spēkā |
37306 | LVS EN 13804:2013 | Pārtikas produkti. Ķīmisko elementu un to savienojumu noteikšana. Vispārīgi norādījumi un īpašas prasības | Standarts spēkā |
40288 | LVS EN 17424:2021 | Pārtikas produkti. Aflatoksīnu noteikšana garšvielās, izņemot papriku, ar IAC attīrīšanu un HPLC-FLD ar pēckolonnas derivatizāciju | Standarts spēkā |
29307 | LVS CEN/TS 15633-3:2012 | Pārtikas produkti. Alergēnu noteikšana pārtikas produktos ar imunoloģiskām metodēm. 3. daļa: Zemesriekstu kvantitatīvā noteikšana ar imunofermenta analīzi, izmantojot poliklonālās antivielas un olbaltumvielu noteikšana ar Lowry metodi | Standarts spēkā |
64989 | LVS EN 15634-1:2020 | Pārtikas produkti. Alergēnu noteikšana pārtikas produktos ar molekulārbioloģiskām metodēm. 1.daļa: Vispārīgās nostādnes | Standarts spēkā |
Attēlo no 631. līdz 640. no pavisam 649 ieraksta(-iem).