Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
65739LVS CEN/TS 17329-2:2019Pārtikas produkti. Vispārīgi norādījumi kvalitatīvu reāllaika polimerāzes ķēdes reakcijas metožu validācijai. 2.daļa: Starplaboratoriju pētījumsStandarts spēkā
40288LVS EN 17424:2021Pārtikas produkti. Aflatoksīnu noteikšana garšvielās, izņemot papriku, ar IAC attīrīšanu un HPLC-FLD ar pēckolonnas derivatizācijuStandarts spēkā
74320EN 17855:2024Foodstuffs - Minimum performance requirements for quantitative measurement of the food allergens milk, egg, peanut, hazelnut, almond, walnut, cashew, pecan nut, brazil nut, pistachio nut, macadamia nut, wheat, lupine, sesame, mustard, soy, celery, fish, molluscs and crustaceansStandarts spēkā
64989LVS EN 15634-1:2020Pārtikas produkti. Alergēnu noteikšana pārtikas produktos ar molekulārbioloģiskām metodēm. 1.daļa: Vispārīgās nostādnesStandarts spēkā
13851LVS EN 13191-1:2001Taukus nesaturoši pārtikas produkti - Bromīdu atlikumu noteikšana - 1.daļa: Kopējā bromīda kā neorganiskā bromīda noteikšanaStandarts spēkā
69381LVS EN 17203:2021Pārtikas produkti. Citrinīna noteikšana pārtikā ar HPLC-MS/MSStandarts spēkā
68130LVS EN ISO 6579-1:2017/A1:2020Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Horizontālā metode Salmonella noteikšanai, uzskaitei un serotipēšanai. 1.daļa: Salmonella spp. noteikšana. 1.grozījums: Plašāks inkubācijas temperatūru diapazons, D pielikuma statusa grozījums un MSRV un SC sastāva korekcija (ISO 6579-1:2017/Amd 1:2020)Standarts spēkā
22158LVS EN ISO 21567:2005Pārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija - Horizontālā metode Shigella spp noteikšanaiStandarts spēkā
22283LVS EN 14573:2005Pārtikas produkti - 3-monohloropropāna-1,2-diola noteikšana ar GC/MSStandarts spēkā
63118LVS EN ISO 11133:2014/A1:2018Pārtikas, dzīvnieku barības un ūdens mikrobioloģija. Sagatavošana, ražošana, uzglabāšana un barotņu veiktspējas testēšana. 1.grozījums (ISO 11133:2014/Amd 1:2018)Standarts spēkā
Attēlo no 631. līdz 640. no pavisam 649 ieraksta(-iem).