CEN/TC 275
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
72985 | LVS EN 13806-3:2025 | Pārtikas produkti. Mikroelementu noteikšana. 3.daļa: Kopējā dzīvsudraba noteikšana pārtikas produktos ar atomu absorbciju tieši no pārtikas produkta (elementārā dzīvsudraba analīze) | Standarts spēkā |
40291 | LVS EN 17252:2020 | Pārtikas produkti. Fomopsīna A noteikšana lupīnu sēklās un no lupīnas iegūtos produktos ar HPLC-MS/MS | Standarts spēkā |
27756 | LVS CEN/TR 16059:2011 | Pārtikas produktu analīze. Vienas laboratorijas validētu mikotoksīnu noteikšanas analīzes metožu veiktspējas kritēriji | Standarts spēkā |
75953 | LVS EN ISO 22753:2023 | Molekulāro biomarķieru analīze. Metode analītisko rezultātu statistiskai novērtēšanai, kas iegūti, testējot ģenētiski modificētu sēklu un graudu apakšizlases grupas. Vispārīgas prasības (ISO 22753:2021, koriģētā versija 2022-11) | Standarts spēkā |
27775 | LVS EN 15607:2009 | Pārtikas produkti. D-biotīna noteikšana ar HPLC metodi | Standarts spēkā |
40528 | LVS EN ISO 6887-3:2017 | Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Testēšanas paraugu, sākotnējās suspensijas un decimālšķīdumu sagatavošana mikrobioloģiskām pārbaudēm. 3.daļa: Īpaši noteikumi zivju un zivju izstrādājumu sagatavošanai (ISO 6887-3:2017) | Standarts spēkā |
37299 | LVS EN 12822:2014 | Pārtikas produkti. E vitamīna noteikšana ar augstas izšķirtspējas šķidrumu hromatogrāfiju. ɑ-, ß-, γ- un δ-tokoferolu noteikšana | Standarts spēkā |
27771 | LVS EN 14166:2009 | Pārtikas produkti. B6 vitamīna noteikšana mikrobioloģiski | Standarts spēkā |
35254 | LVS CEN ISO/TR 6579-3:2014 | Pārtikas un dzīvnieku barības mikrobioloģija. Horizontālā metode salmonellu noteikšanai, uzskaitei un serotipēšanai. 3.daļa: Vadlīnijas Salmonella spp. serotipēšanai (ISO/TR 6579-3:2014) | Standarts spēkā |
Attēlo no 641. līdz 649. no pavisam 649 ieraksta(-iem).