CEN/TC 275
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
67774 | LVS EN ISO 21572:2020 | Pārtikas produkti. Molekulāro biomarķieru analīze. Imūnķīmiskās metodes proteīnu noteikšanai un kvantifikācijai (ISO 21572:2019) | Standarts spēkā |
13800 | LVS EN 1528-1:1996 | Taukiem bagāta pārtika - Pesticīdu un PCBs noteikšana - 1.daļa: Vispārīgi | Standarts spēkā |
40298 | LVS EN 17280:2020 | Pārtikas produkti. Zearalenona un trihotecēnu, ieskaitot dezoksinivalenolu un tā acetilētos atvasinājumus (3-acetil-dezoksinivalenolu un 15-acetil-dezoksinivalenolu), nivalenola T-2 toksīnu un HT-2 toksīnu, noteikšana labībā un graudaugu produktos ar LC-MS/MS | Standarts spēkā |
59848 | LVS EN ISO 18593:2018 | Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Horizontālās metodes virsmas paraugu ņemšanai (ISO 18593:2018) | Standarts spēkā |
65471 | LVS EN ISO 15216-2:2020 | Pārtikas ķēdes mikrobioloģija. Horizontālā metode A hepatīta vīrusa un norovīrusa noteikšanai pārtikā ar reālā laika RT-PCR. 2.daļa: Noteikšanas metode (ISO 15216-2:2019) | Standarts spēkā |
72984 | LVS EN 13806-2:2025 | Lebensmittel - Bestimmung von Elementspuren - Teil 2: Bestimmung des Gesamtquecksilbers in Lebensmitteln mittels Atomfluoreszenzspektrometrie (AFS) - Kaltdampftechnik nach Druckaufschluss | |
75952 | LVS EN ISO 11781:2025 | Molecular biomarker analysis - Requirements and guidance for single-laboratory validation of qualitative real-time polymerase chain reaction (PCR) methods (ISO 11781:2025) | |
72985 | LVS EN 13806-3:2025 | Foodstuffs - Determination of trace elements - Part 3: Determination of total mercury in foodstuffs with atomic absorption directly from the foodstuff (elemental mercury analysis) | |
72987 | LVS EN 13806-1:2025 | Produits alimentaires - Dosage des éléments-traces - Partie 1 : Dosage du mercure total dans les produits alimentaires par spectrométrie d'absorption atomique (SAA) - Génération de vapeurs froides après digestion sous pression |
Attēlo no 641. līdz 649. no pavisam 649 ieraksta(-iem).