Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
40277CEN/TS 16707:2014Foodstuffs - Methods of analysis for the detection of genetically modified organisms and derived products - Polymerase chain reaction (PCR) based screening strategiesIzstrādē
27899EN ISO 21570:2005/AC:2007Produits alimentaires - Méthodes d'analyse pour la détection des organismes génétiquement modifiés et des produits dérivés - Méthodes quantitatives basées sur l'utilisation des acides nucléiques (ISO 21570:2005/Cor.1:2006)Izstrādē
22284EN 15054:2006Fettarme Lebensmittel - Bestimmung von Chlormequat und Mepiquat - LC-MS-VerfahrenIzstrādē
22297EN 1785:2003Foodstuffs - Detection of irradiated food containing fat - Gas chromatographic/mass spectrometric analysis of 2-alkylcyclobutanonesIzstrādē
40617EN ISO 16654:2001/prA1Mikrobiologie von Lebensmitteln und Futtermitteln - Horizontales Verfahren für den Nachweis von Escherichia coli O157 (ISO 16654:2001)Izstrādē
64278-Requirements for methods of species analysisIzstrādē
32609EN ISO 21571:2005/A1:2013Foodstuffs - Methods of analysis for the detection of genetically modified organisms and derived products - Nucleic acid extraction - Amendment 1 (ISO 21571:2005/Amd 1:2013)Izstrādē
31805EN 13751:2009Pārtikas produkti. Apstarotas pārtikas identificēšana, lietojot fotostimulējošu luminiscenciIzstrādē
35370CEN/TS 16233-2:2011Pārtikas produkti. HPLC metode ksantofilu noteikšanā zivīs. 2. daļa: Astaksantīna enantiomēra attiecības identifikācijaIzstrādē
Attēlo no 641. līdz 649. no pavisam 649 ieraksta(-iem).