Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
66616CEN/TS 17061:2019Produits alimentaires - Lignes directrices pour l’étalonnage et le dosage des résidus de pesticides et contaminants organiques par des méthodes chromatographiquesIzstrādē
13906EN 1379:1996/AC:1996Foodstuffs - Determination of cyclamate and saccharin in liquid table top sweetener preparations - Method by high performance liquid chromatographyIzstrādē
26050prCEN/TS 15606Produits alimentaires - Dosage de l'acésulfame-K, de l'aspartame, de la saccharine et de la néohespéridine dihydrochalcone - Méthode par chromatographie liquide haute performanceIzstrādē
27788-Mikrobiologie von Lebensmitteln und Futtermitteln - Horizontales Verfahren zum Nachweis von potentiell enteropathogenen Vibrio spp. - Teil 2: Nachweis von anderen Spezies als vibrio parahaemolyticus und vibrio choleraeIzstrādē
27754-Foodstuffs - Determination of ochratoxin A in cocoa powder - HPLC method with clean-up on immunoaffinity columnIzstrādē
26057EN 15517:2008Pārtikas produkti. Mikroelementu satura noteikšana. Neorganiskā arsēna satura noteikšana jūras aļģēs ar hidrīdveides atomabsorbcijas spektrometriju (HGAAS) pēc ekstrakcijas ar skābiIzstrādē
13904EN 1377:1996/AC:1996Lebensmittel - Bestimmung von Acesulfam-K in Tafelsüßen - Spektralphotometrisches VerfahrenIzstrādē
81469-Foodstuffs — Detection of food allergens by molecular biological methods — Part 7: Peanut (Arachis hypogaea)— Qualitative detection of a specific DNA sequence in food by real-time PCRIzstrādē
58923prEN ISO 21567 revMicrobiology of the food chain - Horizontal method for the detection of Shigella spp.Izstrādē
Attēlo no 641. līdz 649. no pavisam 649 ieraksta(-iem).