Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
28704EN ISO 13366-2:2006/AC:2007Piens. Somatisko šūnu skaita noteikšana. 2.daļa: Norādījumi par fluorescentoptoelektronisko skaitītāju ekspluatāciju (ISO 13366-2:2006)Standarts spēkā
27171EN ISO 5943:2006Fromages et fromages fondus - Détermination de la teneur en chlorures - Méthode par titrage potentiométrique (ISO 5943:2006)Izstrādē
27171LVS EN ISO 5943:2007Siers un kausētais siers. Hlorīdu satura noteikšana. Potenciometriskā titrēšanaStandarts spēkā
27170EN ISO 5764:2009Piens. Sasalšanas punkta noteikšana. Termorezistora krioskopa metode (References metode) (ISO 5764:2009)Izstrādē
27170LVS EN ISO 5764:2009Piens. Sasalšanas punkta noteikšana. Termorezistora krioskopa metode (References metode) (ISO 5764:2009)Standarts spēkā
26984LVS EN ISO 8968-3:2007Piens. Slāpekļa satura noteikšana. 3. daļa: Metode ar mineralizēšanu blokā (pusmikrotipa ātrā rutīnmetode)Standarts spēkā
26984EN ISO 8968-3:2007Milch - Bestimmung des Stickstoffgehaltes - Teil 3: Blockaufschluss-Verfahren (Halbmikro-Schnellverfahren) (ISO 8968-3:2004)Izstrādē
26983LVS EN ISO 6785:2007Piens un piena produkti. Salmonellas spp. NoteikšanaAtcelts
26983EN ISO 6785:2007Milch und Milcherzeugnisse - Nachweis von Salmonella spp. (ISO 6785:2001)Atcelts
26982LVS EN ISO 8069:2007Sausais piens. Pienskābes un laktātu satura noteikšanaStandarts spēkā
Attēlo no 91. līdz 100. no pavisam 221 ieraksta(-iem).