CEN/TC 302
| Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
|---|---|---|---|
| 28704 | EN ISO 13366-2:2006/AC:2007 | Piens. Somatisko šūnu skaita noteikšana. 2.daļa: Norādījumi par fluorescentoptoelektronisko skaitītāju ekspluatāciju (ISO 13366-2:2006) | Standarts spēkā |
| 27171 | EN ISO 5943:2006 | Fromages et fromages fondus - Détermination de la teneur en chlorures - Méthode par titrage potentiométrique (ISO 5943:2006) | Izstrādē |
| 27171 | LVS EN ISO 5943:2007 | Siers un kausētais siers. Hlorīdu satura noteikšana. Potenciometriskā titrēšana | Standarts spēkā |
| 27170 | EN ISO 5764:2009 | Piens. Sasalšanas punkta noteikšana. Termorezistora krioskopa metode (References metode) (ISO 5764:2009) | Izstrādē |
| 27170 | LVS EN ISO 5764:2009 | Piens. Sasalšanas punkta noteikšana. Termorezistora krioskopa metode (References metode) (ISO 5764:2009) | Standarts spēkā |
| 26984 | LVS EN ISO 8968-3:2007 | Piens. Slāpekļa satura noteikšana. 3. daļa: Metode ar mineralizēšanu blokā (pusmikrotipa ātrā rutīnmetode) | Standarts spēkā |
| 26984 | EN ISO 8968-3:2007 | Milch - Bestimmung des Stickstoffgehaltes - Teil 3: Blockaufschluss-Verfahren (Halbmikro-Schnellverfahren) (ISO 8968-3:2004) | Izstrādē |
| 26983 | LVS EN ISO 6785:2007 | Piens un piena produkti. Salmonellas spp. Noteikšana | Atcelts |
| 26983 | EN ISO 6785:2007 | Milch und Milcherzeugnisse - Nachweis von Salmonella spp. (ISO 6785:2001) | Atcelts |
| 26982 | LVS EN ISO 8069:2007 | Sausais piens. Pienskābes un laktātu satura noteikšana | Standarts spēkā |
Attēlo no 91. līdz 100. no pavisam 221 ieraksta(-iem).
