Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
33551EN ISO 13366-1:2008/AC:2009Piens. Somatisko šūnu skaita noteikšana. 1. daļa. Mikroskopiskā metode (References metode) (ISO 13366-1:2008/Cor 1:2009)Standarts spēkā
33551LVS EN ISO 13366-1:2008 /AC:2010Piens. Somatisko šūnu skaita noteikšana. 1. daļa. Mikroskopiskā metode (References metode) (ISO 13366-1:2008/Cor 1:2009)Standarts spēkā
37565EN ISO 8968-3:2007/AC:2012Lait - Détermination de la teneur en azote - Partie 3: Méthode de minéralisation en bloc (Méthode de routine semi-micro rapide) - Rectificatif technique 1 (ISO 8968-3:2004/Cor 1:2011)Izstrādē
37565LVS EN ISO 8968-3:2007/AC:2016Piens. Slāpekļa satura noteikšana. 3. daļa: Metode ar mineralizēšanu blokā (pusmikrotipa ātrā rutīnmetode) (ISO 8968-3:2004/Cor 1:2011)Standarts spēkā
37566EN ISO 8968-4:2001/AC:2012Lait - Détermination de la teneur en azote - Partie 4: Détermination de la teneur en azote non protéique - Rectificatif technique 1 (ISO 8968-4:2001/Cor 1:2011)Atcelts
37566LVS EN ISO 8968-4:2001/AC:2012Lait - Détermination de la teneur en azote - Partie 4: Détermination de la teneur en azote non protéique - Rectificatif technique 1 (ISO 8968-4:2001/Cor 1:2011) 
37640EN ISO 11816-1:2013Milk and milk products - Determination of alkaline phosphatase activity - Part 1: Fluorimetric method for milk and milk-based drinks (ISO 11816-1:2013)Atcelts
37640LVS EN ISO 11816-1:2014Piens un piena produkti. Sārmainās fosfatāzes aktivitātes noteikšana. 1.daļa: Fluorometriskā metode pienam un dzērieniem uz piena bāzes (ISO 11816-1:2013)Atcelts
37641EN ISO 11816-2:2016Milch und Milchprodukte - Bestimmung der Aktivität der alkalischen Phosphatase - Teil 2: Fluorimetrisches Verfahren für Käse (ISO 11816-2:2016)Atcelts
37641LVS EN ISO 11816-2:2016Piens un piena produkti. Sārmainās fosfatāzes aktivitātes noteikšana. 2.daļa: Fluorometriskā metode sieram (ISO 11816-2:2016)Atcelts
Attēlo no 151. līdz 160. no pavisam 220 ieraksta(-iem).