CEN/TC 302
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
38569 | LVS EN ISO 5536:2013 | Piena tauku produkti. Ūdens satura noteikšana. Karla Fišera metode (ISO 5536:2009) | Standarts spēkā |
38570 | EN ISO 9233-2:2013 | Käse, Käserinde und Schmelzkäse - Bestimmung des Natamycingehalts - Teil 2: Verfahren mit Hochleistungs-Flüssigchromatographie für Käse, Käserinde und Schmelzkäse (ISO 9233-2:2007 einschließlich Amd 1:2012) | Atcelts |
38570 | LVS EN ISO 9233-2:2013 | Siers, siera miza un kausētais siers. Natamicīna satura noteikšana. 2. daļa: Augstas izšķirtspējas šķidrumu hromatogrāfijas metode sieram, siera mizai un kausētam sieram (ISO 9233-2:2007 including Amd 1:2012) | Atcelts |
40155 | EN ISO 5534:2004/AC:2013 | Fromages et fromages fondus - Determination de la teneur totale en matière sèche (Méthode de référence) - Rectificatif technique 1 (ISO 5534:2004/Cor 1:2013) | Standarts spēkā |
40155 | LVS EN ISO 5534:2004/AC:2016 | Siers un kausētais siers. Kopējo cieto vielu satura noteikšana (References metode) (ISO 5534:2004/Cor 1:2013) | Standarts spēkā |
40604 | FprEN ISO 16297 | Milch - Bestimmung der Gesamtkeimzahl - Protokoll für die Bewertung alternativer Verfahren (ISO 16297:2013) | Atcelts |
40604 | LVS EN ISO 16297:2014 | Piens. Baktēriju skaits. Protokols alternatīvo metožu novērtēšanai (ISO 16297:2013) | Atcelts |
64581 | EN ISO 17678:2019 | Milch und Milcherzeugnisse - Bestimmung der Reinheit des Milchfetts durch gaschromatographische Triglyceridanalyse (Referenzverfahren) (ISO 17678:2019) | Izstrādē |
64581 | LVS EN ISO 17678:2019 | Piens un piena produkti. Piena tauku tīrības noteikšana ar triglicerīdu gāzu hromatogrāfijas analīzi (ISO 17678:2019) | Standarts spēkā |
65803 | EN ISO 9233-1:2018 | Fromage, croûte de fromage et fromages fondus - Détermination de la teneur en natamycine - Partie 1: Méthode par spectrométrie d'absorption moléculaire pour croûte de fromage (ISO 9233-1:2018) | Izstrādē |
Attēlo no 171. līdz 180. no pavisam 220 ieraksta(-iem).