CEN/TC 302
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
14742 | LVS EN ISO 13366-3:1997 | Piens - Somatisko šūnu skaita noteikšana - 3.daļa. Fluoro-opto-elektroniskā metode | Atcelts |
14763 | LVS EN ISO 14673-2:2002 | Piens un piena produkti - Nitrātu un nitrītu satura noteikšana - 2.daļa: Segmentētās plūsmas analīzes metode (Rutīnas metode) | Atcelts |
14737 | LVS EN ISO 14673-1:2002 | Piens un piena produkti - Nitrātu un nitrītu satura noteikšana - 1.daļa: Metode, lietojot reducēšanu ar kadmiju un spektrometriju | Atcelts |
14764 | LVS EN ISO 14673-3:2002 | Piens un piena produkti - Nitrātu un nitrītu satura noteikšana - 3.daļa: Metode, lietojot reducēšanu ar kadmiju un plūsmas injekcijas analīzi ar līnijas dialīzi (Rutīnas metode) | Atcelts |
14739 | LVS EN ISO 5764:2003 | Piens - Sasalšanas punkta noteikšana - Termorezistora krioskopa metode (References metode) | Atcelts |
14755 | LVS EN ISO 11816-2:2003 | Piens un piena produkti - Sārmainās fosfatāzes aktivitātes noteikšana - 2.daļa: Fluorometriskā metode sieram | Atcelts |
24215 | LVS EN ISO 17678:2010 | Piens un piena produkti. Piena tauku tīrības noteikšana ar triglicerīdu analīzi, izmantojot gāzu hromatogrāfiju (References metode) (ISO 17678:2010) | Atcelts |
67244 | EN ISO 21187:2021 | Milk - Quantitative determination of microbiological quality - Guidance for establishing and verifying a conversion relationship between results of an alternative method and anchor method results (ISO 21187:2021) | Izstrādē |
38567 | prEN ISO 16297 | Lait - Dénombrement bactérien - Protocole pour l'évaluation des méthodes alternatives | Izstrādē |
37968 | EN ISO 8968-4:2016 | Milch und Milcherzeugnisse - Bestimmung des Stickstoffgehaltes - Teil 4: Bestimmung des Proteinstickstoff-Gehaltes und des Nichtproteinstickstoff-Gehaltes und Berechnung des tatsächlichen Proteingehaltes (Referenzverfahren) (ISO 8968-4:2016) | Izstrādē |
Attēlo no 151. līdz 160. no pavisam 220 ieraksta(-iem).