Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
30539EN ISO 1737:2008Iebiezinātais piens un saldinātais iebiezinātais piens. Tauku satura noteikšana. Gravimetriskā metode (References metode) (ISO 1737:2008)Izstrādē
74129prEN ISO 16958 revMilch, Milcherzeugnisse, Säuglingsnahrung und Nahrungsergänzungsmittel für Erwachsene - Bestimmung der Fettsäurenzusammensetzung - Verfahren mit KapillargaschromatographieIzstrādē
74130prEN ISO 20647 revSäuglingsanfangsnahrung und Nahrungsergänzungsmittel für Erwachsene - Bestimmung des Gesamtiods - Massenspektrometrie mit induktiv gekoppeltem Plasma (ICP-MS)Izstrādē
80015prEN ISO 24223 revCheese — Guidance on sample preparation for physical and chemical testingIzstrādē
24216prEN ISO 17193-1Milk - Determination of the lactoperoxidase activity - Part 1: Photometric method (Reference method)Izstrādē
31166EN ISO 1211:2010Piens. Tauku satura noteikšana. Gravimetriskā metode (References metode) (ISO 1211:2010)Izstrādē
27170EN ISO 5764:2009Piens. Sasalšanas punkta noteikšana. Termorezistora krioskopa metode (References metode) (ISO 5764:2009)Izstrādē
68635EN ISO 14501:2021Milch und Milchpulver - Bestimmung des Gehalts an Aflatoxin M1 - Reinigung durch Immunaffinitäts-Chromatographie und Bestimmung mit Hochleistungs-Flüssigchromatographie (ISO 14501:2021)Izstrādē
30544EN ISO 7328:2008Saldējums uz piena bāzes un saldējuma maisījumi. Tauku satura noteikšana. Gravimetriskā metode (References metode) (ISO 7328:2008)Izstrādē
25031prEN ISO 707Milch und Milcherzeugnisse - Leitfaden zur Probenahme (ISO/FDIS 707:2008)Izstrādē
Attēlo no 181. līdz 190. no pavisam 220 ieraksta(-iem).