CEN/TC 302
| Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
|---|---|---|---|
| 76256 | EN ISO 5537:2023 | Dried milk and dried milk products - Determination of moisture content (Reference method) (ISO 5537:2023) | Izstrādē |
| 76256 | LVS EN ISO 5537:2023 | Sausais piens un sausā piena produkti. Mitruma satura noteikšana (References metode) (ISO 5537:2023) | Standarts spēkā |
| 74130 | prEN ISO 20647 rev | Säuglingsanfangsnahrung und Nahrungsergänzungsmittel für Erwachsene - Bestimmung des Gesamtiods - Massenspektrometrie mit induktiv gekoppeltem Plasma (ICP-MS) | Izstrādē |
| 74129 | prEN ISO 16958 rev | Milch, Milcherzeugnisse, Säuglingsnahrung und Nahrungsergänzungsmittel für Erwachsene - Bestimmung der Fettsäurenzusammensetzung - Verfahren mit Kapillargaschromatographie | Izstrādē |
| 72317 | LVS EN ISO 23319:2022 | Siers un kausētais siers, kazeīni un kazeināti. Tauku satura noteikšana. Gravimetriskā metode (ISO 23319:2022) | Standarts spēkā |
| 72317 | EN ISO 23319:2022 | Cheese and processed cheese products, caseins and caseinates - Determination of fat content - Gravimetric method (ISO 23319:2022) | Izstrādē |
| 71006 | LVS CEN ISO/TS 23758:2021 | Vadlīnijas kvalitatīvu skrīninga metožu validēšanai veterināro zāļu atlieku noteikšanai pienā un piena produktos (ISO/TS 23758:2021) | Standarts spēkā |
| 71006 | CEN ISO/TS 23758:2021 | Leitlinie für die Validierung qualitativer Screening-Verfahren zur Detektion von Tierarzneimittelrückständen in Milch und Milcherzeugnissen (ISO/TS 23758:2021) | Izstrādē |
| 70134 | LVS EN ISO 24223:2022 | Siers. Norādījumi par paraugu sagatavošanu fizikālai un ķīmiskai testēšanai (ISO 24223:2021) | Standarts spēkā |
| 70134 | EN ISO 24223:2021 | Käse - Leitfaden zur Probenvorbereitung für die physikalische und chemische Prüfung (ISO 24223:2021) | Standarts spēkā |
Attēlo no 11. līdz 20. no pavisam 221 ieraksta(-iem).
