CEN/TC 302
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
70112 | LVS EN ISO 15151:2020 | Piens, piena produkti, mākslīgā piena maisījumi zīdaiņiem un uztura bagātinātāji pieaugušajiem. Minerālu un mikroelementu noteikšana. Induktīvi saistītas plazmas atomemisijas spektrometrijas (ICP-AES) metode (ISO 15151:2018) | Standarts spēkā |
68635 | LVS EN ISO 14501:2021 | Piens un sausais piens. Aflatoksīna M1 satura noteikšana. Attīrīšana ar imūnās afinitātes hromatogrāfiju un noteikšana ar augstas efektivitātes šķidruma hromatogrāfiju (ISO 14501:2021) | Standarts spēkā |
68635 | EN ISO 14501:2021 | Milch und Milchpulver - Bestimmung des Gehalts an Aflatoxin M1 - Reinigung durch Immunaffinitäts-Chromatographie und Bestimmung mit Hochleistungs-Flüssigchromatographie (ISO 14501:2021) | Izstrādē |
67244 | LVS EN ISO 21187:2021 | Piens. Mikrobioloģiskās kvalitātes kvantitatīva noteikšana. Norādījumi konversijas attiecības noteikšanai un pārbaudei starp alternatīvas metodes un etalonmetodes rezultātiem (ISO 21187:2021) | Standarts spēkā |
67244 | EN ISO 21187:2021 | Milk - Quantitative determination of microbiological quality - Guidance for establishing and verifying a conversion relationship between results of an alternative method and anchor method results (ISO 21187:2021) | Izstrādē |
67052 | EN ISO 16297:2020 | Milch - Bestimmung der Gesamtkeimzahl - Protokoll für die Bewertung alternativer Verfahren (ISO 16297:2020) | Izstrādē |
67052 | LVS EN ISO 16297:2020 | Piens. Baktēriju skaits. Protokols alternatīvu metožu novērtēšanai (ISO 16297:2020) | Standarts spēkā |
65804 | EN ISO 9233-2:2018 | Käse, Käserinde und Schmelzkäse - Bestimmung des Natamycingehalts - Teil 2: Verfahren mit Hochleistungs-Flüssigchromatographie für Käse, Käserinde und Schmelzkäse (ISO 9233-2:2018) | Izstrādē |
65804 | LVS EN ISO 9233-2:2018 | Siers, siera miza un kausētais siers. Natamicīna satura noteikšana. 2.daļa: Augstas izšķirtspējas šķidrumu hromatogrāfijas metode sieram, siera mizai un kausētam sieram (ISO 9233-2:2018) | Standarts spēkā |
65803 | EN ISO 9233-1:2018 | Fromage, croûte de fromage et fromages fondus - Détermination de la teneur en natamycine - Partie 1: Méthode par spectrométrie d'absorption moléculaire pour croûte de fromage (ISO 9233-1:2018) | Izstrādē |
Attēlo no 31. līdz 40. no pavisam 220 ieraksta(-iem).