CEN/TC 307
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
33904 | EN ISO 3960:2010 | Dzīvnieku un augu tauki un eļļas. Peroksīdskaitļa noteikšana. Jodometriskā (vizuālā) noteikšana pēc beigupunkta (ISO 3960:2007, koriģētā versija 2009-05-15) | Atcelts |
22464 | EN ISO 15304:2002/AC:2004 | Tierische und pflanzliche Fette und Öle - Bestimmung des Gehaltes an trans-Fettsäure-Isomeren in pflanzlichen Fetten und Ölen - Gaschromatographisches Verfahren (ISO 15304:2002/Cor.1:2003) | Atcelts |
38206 | EN ISO 3657:2013 | Animal and vegetable fats and oils - Determination of saponification value (ISO 3657:2013) | Atcelts |
30504 | EN ISO 660:2009 | Dzīvnieku un augu tauki un eļļas. Skābes skaitļa un skābuma noteikšana (ISO 660:2009) | Atcelts |
33547 | LVS EN 14105:2011 | Tauku un eļļu atvasinājumi. Taukskābju metilesteri (FAME). Brīvā un kopējā glicerīna, mono-, di- un triglicerīdu satura noteikšana | Atcelts |
14983 | EN ISO 734-1:2000 | Ölsamenrückstände - Bestimmung des Ölgehaltes - Teil 1: Extraktionsverfahren mit Hexan (oder Petrolether) (ISO 734-1:1998) | Atcelts |
65086 | EN ISO 18363-2:2018 | Animal and vegetable fats and oils - Determination of fatty-acid-bound chloropropanediols (MCPDs) and glycidol by GC/MS - Part 2: Method using slow alkaline transesterification and measurement for 2-MCPD, 3-MCPD and glycidol (ISO 18363-2:2018) | Atcelts |
25554 | EN ISO 8534:2008 | Tierische und pflanzliche Fette und Öle - Bestimmung des Wassergehalts - Karl-Fischer-Verfahren (pyridinfrei) (ISO 8534:2008) | Atcelts |
65086 | LVS EN ISO 18363-2:2019 | Dzīvnieku un augu tauki un eļļas. Taukskābju saistīto hlorpropāndiolu (MCPD) un glicidola noteikšana ar GC/MS. 2.daļa: Metode, lietojot lēnu pāresterificēšanu sārmainā vidē un mērot 2-MCPD, 3-MCPD un glicidolu (ISO 18363-2:2018) | Atcelts |
25219 | EN ISO 15753:2006 | Tierische und pflanzliche Fette und Öle - Bestimmung von polycyclischen aromatischen Kohlenwasserstoffen (ISO 15753:2006) | Atcelts |
Attēlo no 151. līdz 160. no pavisam 396 ieraksta(-iem).