Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
25552prEN ISO 6885 revAnimal and vegetable fats and oils - Determination of anisidine valueIzstrādē
25553prEN ISO 6886Animal and vegetable fats and oils - Determination of oxidation stability (accelerated oxidation test)Izstrādē
25554EN ISO 8534:2008Tierische und pflanzliche Fette und Öle - Bestimmung des Wassergehalts - Karl-Fischer-Verfahren (pyridinfrei) (ISO 8534:2008)Atcelts
25554LVS EN ISO 8534:2008Dzīvnieku un augu tauki un eļļas. Ūdens satura noteikšana. Karla Fišera metode (bezpiridīna) (ISO 8534:2008)Atcelts
25555prEN ISO 17059Oilseeds - Extraction of oil and preparation of methyl esters of triglyceride fatty acids for analysis by gas chromatography (Rapid method)Izstrādē
25556prEN ISO 17932Animal and vegetable fats and oils - Determination of the deterioration of bleachability index (DOBI)Izstrādē
25557prEN ISO 18395Animal and vegetable fats and oils - Determination of monoacylglycerols, diacylglycerols, triacylglycerols and glycerol by high-performance size-exclusion chromatography (HPSEC)Izstrādē
25558prEN ISO 21033Animal and vegetable fats and oils - Determination of trace elements in oils and fats by inductively coupled optical emission spectroscopy ICP-OES)Izstrādē
25559FprEN ISO 22959Tierische und pflanzliche Fette und Öle - Bestimmung polycyclischer aromatischer Kohlenwasserstoffe durch gekoppelte Donor-Akzeptor-Komplex-Chromatographie und HPLC mit Fluoreszenzdetektion (ISO/FDIS 22959:2009)Izstrādē
25559LVS EN ISO 22959:2009Dzīvnieku un augu tauki un eļļas. Policiklisko aromātisko ogļudeņražu noteikšana ar donora-akceptora komplekso hromatogrāfiju tiešsaistes režīmā un šķidrumu hromatogrāfiju (HPLC) ar fluorescences detektēšanu (ISO 22959:2009)Standarts spēkā
Attēlo no 171. līdz 180. no pavisam 395 ieraksta(-iem).