Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
22464LVS EN ISO 15304:2003 /AC:2005Dzīvnieku un augu tauki un eļļas - Taukskābes trans-izomēra satura noteikšana augu taukos un eļļās - Gāzu hromatogrāfijas metodeAtcelts
24657EN ISO 660:1999/A1:2005Tierische und pflanzliche Fette und Öle - Bestimmung der Säurezahl und der Azidität - Änderung 1: Präzisionsdaten für natives Olivenöl (ISO 660:1996/Amd 1:2003)Atcelts
24657LVS EN ISO 660:2001 /A1:2005Dzīvnieku un augu tauki un eļļas - Skābes skaitļa un skābuma noteikšana - 1. labojums: Precizitātes dati neapstrādātai olīveļļaiAtcelts
24662EN ISO 661:2005Animal and vegetable fats and oils - Preparation of test sample (ISO 661:2003)Izstrādē
24662LVS EN ISO 661:2005Dzīvnieku un augu tauki un eļļas - Analizējamā parauga sagatavošanaStandarts spēkā
24663EN ISO 13884:2005Tierische und pflanzliche Fette und Öle - Bestimmung isolierter trans-Isomere durch Infarot-Spektrometrie (ISO 13884:2003)Izstrādē
24663LVS EN ISO 13884:2005Dzīvnieku un augu tauki un eļļas - Izolēto transizomēru noteikšana ar infrasarkano spektrometrijuStandarts spēkā
24664EN ISO 16035:2005Tierische und pflanzliche Fette und Öle - Bestimmung von niedrig siedenden halogenierten Kohlenwasserstoffen in Speiseölen (ISO 16035:2003)Izstrādē
24664LVS EN ISO 16035:2005Tierische und pflanzliche Fette und Öle - Bestimmung von niedrig siedenden halogenierten Kohlenwasserstoffen in Speiseölen (ISO 16035:2003) 
24821EN ISO 9936:2006Tierische und pflanzliche Fette und Öle - Bestimmung des Tocopherol- und Tocotrienol-Gehaltes mit Hochleistungsflüssigchromatographie (ISO 9936:2006)Atcelts
Attēlo no 151. līdz 160. no pavisam 395 ieraksta(-iem).