Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
38206EN ISO 3657:2013Animal and vegetable fats and oils - Determination of saponification value (ISO 3657:2013)Atcelts
31315EN ISO 9936:2006/AC:2008Dzīvnieku un augu tauki un eļļas. Tokoferolu un tokotrienolu satura noteikšana ar augstas izšķirtspējas šķidrumhromatogrāfiju (ISO 9936:2006/Cor 1:2008)Atcelts
14936LVS EN ISO 659:2001Eļļas augu sēklas - Eļļas satura noteikšana (References metode)Atcelts
30504EN ISO 660:2009Dzīvnieku un augu tauki un eļļas. Skābes skaitļa un skābuma noteikšana (ISO 660:2009)Atcelts
14938LVS EN ISO 10565:1997Ölsamen - Gleichzeitige Bestimmung des Öl- und Feuchtigkeitsgehaltes - Verfahren mit gepulster Kernresonanzspektroskopie (ISO 10565:1993)Atcelts
14973LVS EN 14111:2005 LTauku un eļļu atvasinājumi - Taukskābju metilesteri (FAME) - Joda skaitļa noteikšanaAtcelts
14941EN ISO 664:1995Graines oléagineuses - Réduction de l'échantillon pour laboratoire en échantillon pour essai (ISO 664:1990)Atcelts
14933EN ISO 8420:1995Tierische und pflanzliche Fette und Öle - Bestimmung des Gehalts an polaren Bestandteilen (ISO 8420:1990)Atcelts
25554EN ISO 8534:2008Tierische und pflanzliche Fette und Öle - Bestimmung des Wassergehalts - Karl-Fischer-Verfahren (pyridinfrei) (ISO 8534:2008)Atcelts
14962EN ISO 15304:2002Tierische und pflanzliche Fette und Öle - Bestimmung des Gehaltes an trans-Fettsäure-Isomeren in pflanzlichen Fetten und Ölen - Gaschromatographisches Verfahren (ISO 15304:2002)Atcelts
Attēlo no 171. līdz 180. no pavisam 396 ieraksta(-iem).