Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
21727EN ISO 3657:2003Animal and vegetable fats and oils - Determination of saponification value (ISO 3657:2002)Atcelts
30878EN ISO 663:2008Dzīvnieku un augu valsts tauki un eļļas. Nešķīstošo piemaisījumu satura noteikšana (ISO 663:2007)Atcelts
14973EN 14111:2003Erzeugnisse aus pflanzlichen und tierischen Fetten und Ölen - Fettsäure-Methylester (FAME) - Bestimmung der lodzahlAtcelts
14947EN ISO 662:2000Tierische und pflanzliche Fette und Öle - Bestimmung des Gehaltes an Feuchtigkeit und flüchtigen Bestandteilen (ISO 662:1998)Atcelts
14929EN ISO 3596-1:2000Animal and vegetable fats and oils - Determination of unsaponifiable matter - Part 1: Method using diethyl ether extraction (Reference method) (ISO 3596-1:1988, including Amendment 1:1997)Atcelts
14941EN ISO 664:1995Graines oléagineuses - Réduction de l'échantillon pour laboratoire en échantillon pour essai (ISO 664:1990)Atcelts
14972EN 14110:2003Erzeugnisse aus pflanzlichen und tierischen Fetten und Ölen - Fettsäure-Methylester (FAME) - Bestimmung des MethanolgehaltesAtcelts
21727LVS EN ISO 3657:2004Dzīvnieku un augu tauki un eļļas - Pārziepjotības noteikšanaAtcelts
14943LVS EN ISO 9167-1:2001Rapšu sēklas - Glikozinolātu satura noteikšana - 1.daļa: Šķidrumu hromatogrāfija ar augstu izšķiršanas spējuAtcelts
14963EN ISO 660:1999Corps gras d'origines animale et végétale - Détermination de l'indice d'acide et de l'acidité (ISO 660:1996)Atcelts
Attēlo no 171. līdz 180. no pavisam 395 ieraksta(-iem).