CEN/TC 307
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
35133 | LVS EN ISO 15753:2007 /A1:2011 | Dzīvnieku un augu tauki un eļļas. Policiklisko aromātisko ogļūdeņražu satura noteikšana. 1. grozījums: Olīvu spiedpalieku eļļas izslēgšana no standarta darbības lauka (ISO 15753:2006/Amd 1:2011) | Atcelts |
35257 | EN ISO 12228:1999/prA1 | Tierische und pflanzliche Fette und Öle - Bestimmung der individuellen und der Gesamtsterine - Gaschromatographisches Verfahren | Izstrādē |
37794 | EN ISO 12228-1:2014 | Bestimmung der individuellen und der Gesamtsterine - Gaschromatographisches Verfahren - Teil 1: Tierische und pflanzliche Fette und Öle (ISO 12228-1:2014) | Izstrādē |
37794 | LVS EN ISO 12228-1:2014 | Atsevišķu sterīnu veidu un kopējo sterīnu satura noteikšana. Gāzu hromatogrāfijas metode. 1.daļa: Dzīvnieku un augu tauki un eļļas (ISO 12228-1:2014) | Standarts spēkā |
37795 | EN ISO 12228-2:2014 | Détermination de la teneur en stérols individuels et totaux - Méthode par chromatographie en phase gazeuse - Partie 2: Huile d'olive et huile de grignons d'olive (ISO 12228-2:2014) | Izstrādē |
37795 | LVS EN ISO 12228-2:2015 | Atsevišķā stirola un kopējo stirolu satura noteikšana. Gāzu hromatogrāfijas metode. 2.daļa: Olīvu un olīvu spiedpalieku eļļas (ISO 12228-2:2014) | Standarts spēkā |
38163 | prEN 14105 rev | Fats and oils derivatives - Fatty Acid Methyl Esters (FAME) - Determination of free and total glycerol and mono-, di-, triglyceride contents | Izstrādē |
38206 | EN ISO 3657:2013 | Animal and vegetable fats and oils - Determination of saponification value (ISO 3657:2013) | Atcelts |
38206 | LVS EN ISO 3657:2013 | Dzīvnieku un augu tauki un eļļas. Pārziepjotības noteikšana (ISO 3657:2013) | Atcelts |
38592 | EN ISO 3961:2013 | Corps gras d'origines animale et végétale - Détermination de l'indice d'iode (ISO 3961:2013) | Atcelts |
Attēlo no 261. līdz 270. no pavisam 395 ieraksta(-iem).