Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
60412EN ISO 12966-1:2014/AC:2015Corps gras d'origines animale et végétale - Chromatographie en phase gazeuse des esters méthyliques d'acides gras - Partie 1: Lignes directrices relatives à la chromatographie en phase gazeuse moderne des esters méthyliques d'acides gras (ISO 12966-1:2014)Izstrādē
61174EN ISO 662:2016Animal and vegetable fats and oils - Determination of moisture and volatile matter content (ISO 662:2016)Izstrādē
61174LVS EN ISO 662:2016Dzīvnieku un augu tauki un eļļas. Mitruma un gaistošo vielu satura noteikšana (ISO 662:2016)Standarts spēkā
61175LVS EN ISO 6885:2016Dzīvnieku un augu tauki un eļļas. Anizidīna skaitļa noteikšana (ISO 6885:2016)Standarts spēkā
61175EN ISO 6885:2016Animal and vegetable fats and oils - Determination of anisidine value (ISO 6885:2016)Izstrādē
61176EN ISO 6886:2016Tierische und pflanzliche Fette und Öle - Bestimmung der Oxidationsstabilität (beschleunigter Oxidationstest) (ISO 6886:2016)Izstrādē
61176LVS EN ISO 6886:2016Dzīvnieku un augu valsts tauki un eļļas. Oksidatīvās stabilitātes noteikšana (paātrinātais oksidācijas tests) (ISO 6886:2016)Standarts spēkā
61177LVS EN ISO 9936:2016Dzīvnieku un augu tauki un eļļas. Tokoferolu un tokotrienolu satura noteikšana ar augstas izšķirtspējas šķidrumu hromatogrāfiju (ISO 9936:2016)Standarts spēkā
61177EN ISO 9936:2016Tierische und pflanzliche Fette und Öle - Bestimmung des Tocopherol- und Tocotrienol-Gehaltes mittels Hochleistungsflüssigchromatographie (ISO 9936:2016)Izstrādē
61178LVS EN ISO 15753:2016Dzīvnieku un augu tauki un eļļas. Policiklisko aromātisko ogļūdeņražu noteikšana (ISO 15753:2016)Standarts spēkā
Attēlo no 301. līdz 310. no pavisam 396 ieraksta(-iem).