Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
30278LVS EN ISO 659:2009Eļļas augu sēklas. Eļļas satura noteikšana (References metode) (ISO 659:2009)Standarts spēkā
64092LVS EN 14103:2020Tauku un eļļas atvasinājumi. Taukskābju metilesteri (FAME). Estera un linoleīnskābes metilestera satura noteikšanaStandarts spēkā
30501LVS EN ISO 16931:2009Dzīvnieku un augu tauki un eļļas. Polimerizēto triglicerīdu noteikšana ar augstas izšķiršanas spējas hromatogrāfiju (ISO 16931:2009)Standarts spēkā
14970LVS EN 14108:2003Tauku un eļļas atvasinājumi - Taukskābju metilesteri - Nātrija satura noteikšana ar atomu absorbcijas spektrometrijuStandarts spēkā
14957LVS EN ISO 658:2003Eļļas augu sēklas - Piemaisījumu satura noteikšanaStandarts spēkā
34659LVS EN ISO 17932:2012Palmu eļļa. Izbalināmības rādītāja krituma (DOBI) un karotīna satura noteikšana (ISO 17932:2011)Standarts spēkā
79540LVS EN ISO 3961:2025Dzīvnieku un augu tauki un eļļas. Joda vērtības noteikšana (ISO 3961:2024)Standarts spēkā
68814LVS EN ISO 660:2020Dzīvnieku un augu tauki un eļļas. Skābes skaitļa un skābuma noteikšana (ISO 660:2020)Standarts spēkā
30875LVS EN ISO 23275-2:2009Dzīvnieku un augu tauki un eļļas. Kakao sviesta ekvivalenti kakao sviestā un parastajā šokolādē. 2. daļa: Kakao sviesta ekvivalentu daudzuma noteikšana (ISO 23275-2:2006)Standarts spēkā
25549LVS EN ISO 8292-2:2010Dzīvnieku un augu valsts tauki un eļļas. Cieto tauku daudzuma noteikšana ar pulsējošo kodolmagnētisko rezonansi. 2. daļa: Netiešā metode (ISO 8292-2:2008)Standarts spēkā
Attēlo no 31. līdz 40. no pavisam 397 ieraksta(-iem).