CEN/TC 338
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
32331 | EN ISO 3093:2007/AC:2009 | Kviešu un rudzu graudi un to milti, cieto kviešu graudi un to manna. Krišanas skaitļa noteikšana pēc Hadberga-Pertena metodes (ISO 3093:2004/Cor 1:2008) | Atcelts |
25061 | EN ISO 6647-1:2007 | Reis - Bestimmung des Amylosegehalts - Teil 1: Referenzverfahren (ISO 6647-1:2007) | Atcelts |
32810 | EN 15948:2012 | Graudaugi. Mitruma un proteīna noteikšana. Tuvās infrasarkanās spektrometrijas metode veseliem graudiem | Atcelts |
25266 | EN ISO 712:2009 | Graudaugi un graudaugu produkti. Mitruma satura noteikšana. References metode (ISO 712:2009) | Atcelts |
36486 | EN ISO 6647-1:2015 | Reis - Bestimmung des Amylosegehalts - Teil 1: Referenzverfahren (ISO 6647-1:2015) | Atcelts |
33800 | EN ISO 6540:2010 | Kukurūza. Mitruma satura noteikšana (maltos un veselos graudos) (ISO 6540:1980) | Atcelts |
41738 | EN ISO 5530-2:2014 | Wheat flour - Physical characteristics of doughs - Part 2: Determination of rheological properties using an extensograph (ISO 5530-2:2012) | Atcelts |
33801 | EN ISO 11085:2010 | Graudaugi, graudaugu produkti un dzīvnieku barība. Neattīrīto tauku un kopējā tauku satura noteikšana ar Randala ekstrakcijas metodi (ISO 11085:2008) | Atcelts |
40619 | EN ISO 27971:2015 | Graudi un graudu izstrādājumi. Parastie kvieši. (Triticum aestivum L). Alveogrāfisko īpašību noteikšana konstanti hidratētai mīklai no komerciāla vai laboratoriska maluma miltiem un laboratoriskās malšanas metodika (ISO 27971:2015) | Atcelts |
41732 | EN ISO 5530-1:2014 | Farines de blé tendre - Caractéristiques physiques des pâtes - Partie 1: Détermination de l'absorption d'eau et des caractéristiques rhéologiques au moyen du farinographe (ISO 5530-1:2013) | Atcelts |
Attēlo no 91. līdz 100. no pavisam 175 ieraksta(-iem).