CEN/TC 338
| Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
|---|---|---|---|
| 27609 | EN ISO 7971-3:2009 | Graudaugi. Tilpummasas „hektolitra masa” noteikšana. 3. daļa: Parastā metode (ISO 7971-3:2009) | Atcelts |
| 32089 | EN 15587:2008/AC:2009 | Graudi un graudu izstrādājumi. Piemaisījumu satura noteikšana mīkstajos kviešos (Triticum aestivum L.), cietajos kviešos (Triticum durum Desf.), rudzos (Secale cereale L.) un lopbarības miežos (Hordeum vulgare L.) | Atcelts |
| 25093 | EN 15587:2008 | Getreide und Getreideerzeugnisse - Bestimmung von Besatz in Weizen (Triticum aestivum L.), Hartweizen (Triticum durum Desf.), Roggen (Secale cereale L.) und Futtergerste (Hordeum vulgare L.) | Atcelts |
| 36487 | EN ISO 6647-2:2015 | Reis - Bestimmung des Amylosegehalts - Teil 2: Routineverfahren (ISO 6647-2:2015) | Atcelts |
| 41742 | EN ISO 17715:2014 | Weizenmehl (Triticum aestivum L.) - Messung der Stärkebeschädigung mittels amperometrischer Methode (ISO 17715:2013) | Atcelts |
| 33805 | EN ISO 11746:2012 | Rīsi. Rīsa graudu biometrisko raksturlielumu noteikšana (ISO 11746:2012) | Atcelts |
| 40630 | EN 15587:2008+A1:2013 | Graudi un graudu izstrādājumi. Piemaisījumu satura noteikšana mīkstajos kviešos (Triticum aestivum L.), cietajos kviešos (Triticum durum Desf.), rudzos (Secale cereale L.) un lopbarības miežos (Hordeum vulgare L.) | Atcelts |
| 25260 | EN ISO 21415-2:2008 | Weizen und Weizenmehl - Glutengehalt - Teil 2: Bestimmung des Feuchtglutens durch mechanische Verfahren (ISO 21415-2:2006) | Atcelts |
| 25058 | EN ISO 6644:2007 | Freifließendes Getreide und Getreidemahlerzeugnisse - Automatische Probenahme durch mechanische Mittel (ISO 6644:2002) | Atcelts |
| 33798 | EN ISO 2171:2010 | Graudaugi, pākšaugi un to blakus produkti. Pelnu satura noteikšana sadedzinot (ISO 2171:2007) | Atcelts |
Attēlo no 101. līdz 110. no pavisam 180 ieraksta(-iem).
