CEN/TC 338
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
30134 | CEN ISO/TS 16634-2:2009 | Pārtikas produkti. Kopējā slāpekļa satura noteikšana ar dedzināšanu pēc Dimā principa un kopproteīna satura aprēķināšana. 2. daļa: Graudaugi, pākšaugi un to malšanas produkti (ISO/TS 16634-2:2009) | Atcelts |
25062 | EN ISO 6647-2:2007 | Reis - Bestimmung des Amylosegehalts - Teil 2: Routineverfahren (ISO 6647-2:2007) | Atcelts |
25062 | LVS EN ISO 6647-2:2008 | Rīsi. Amilozes satura noteikšana. 2. daļa: Rutīnmetodes | Atcelts |
32810 | LVS EN 15948:2012 | Graudaugi. Mitruma un proteīna noteikšana. Tuvās infrasarkanās spektrometrijas metode veseliem graudiem | Atcelts |
25057 | LVS EN ISO 20483:2007 A | Graudaugi un pākšaugi. Slāpekļa satura noteikšana un kopproteīna satura aprēķināšana. Kjeldāla metode | Atcelts |
25053 | LVS EN ISO 27971:2008 | Graudi un graudu izstrādājumi. Parastie kvieši. (Triticum aestivum L). Alveogrāfisko īpašību noteikšana konstanti hidratētai mīklai no komerciāla vai laboratoriska maluma miltiem un laboratoriskās malšanas metodika | Atcelts |
27609 | LVS EN ISO 7971-3:2010 A | Graudaugi. Tilpummasas „hektolitra masa” noteikšana. 3. daļa: Parastā metode (ISO 7971-3:2009) | Atcelts |
25266 | LVS EN ISO 712:2010 A | Graudaugi un graudaugu produkti. Mitruma satura noteikšana. References metode (ISO 712:2009) | Atcelts |
40630 | LVS EN 15587+A1:2014 | Graudi un graudu izstrādājumi. Piemaisījumu satura noteikšana mīkstajos kviešos (Triticum aestivum L.), cietajos kviešos (Triticum durum Desf.), rudzos (Secale cereale L.) un lopbarības miežos (Hordeum vulgare L.) | Atcelts |
32331 | LVS EN ISO 3093:2007 /AC:2009 | Kviešu un rudzu graudi un to milti, cieto kviešu graudi un to manna. Krišanas skaitļa noteikšana pēc Hadberga-Pertena metodes (ISO 3093:2004/Cor 1:2008) | Atcelts |
Attēlo no 111. līdz 120. no pavisam 179 ieraksta(-iem).