Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
40630EN 15587:2008+A1:2013Graudi un graudu izstrādājumi. Piemaisījumu satura noteikšana mīkstajos kviešos (Triticum aestivum L.), cietajos kviešos (Triticum durum Desf.), rudzos (Secale cereale L.) un lopbarības miežos (Hordeum vulgare L.)Atcelts
25260EN ISO 21415-2:2008Weizen und Weizenmehl - Glutengehalt - Teil 2: Bestimmung des Feuchtglutens durch mechanische Verfahren (ISO 21415-2:2006)Atcelts
25058EN ISO 6644:2007Freifließendes Getreide und Getreidemahlerzeugnisse - Automatische Probenahme durch mechanische Mittel (ISO 6644:2002)Atcelts
33798EN ISO 2171:2010Graudaugi, pākšaugi un to blakus produkti. Pelnu satura noteikšana sadedzinot (ISO 2171:2007)Atcelts
27608EN ISO 7971-2:2009Graudaugi. Tilpummasas „hektolitra masa” noteikšana. 2. daļa: Mērinstrumentu izsekojamības metode ar atsauci uz starptautisko etalonmērinstrumentu (ISO 7971-2:2009)Atcelts
25062LVS EN ISO 6647-2:2008Rīsi. Amilozes satura noteikšana. 2. daļa: RutīnmetodesAtcelts
25062EN ISO 6647-2:2007Reis - Bestimmung des Amylosegehalts - Teil 2: Routineverfahren (ISO 6647-2:2007)Atcelts
60209EN ISO 5223:2015Analysensiebe für Getreide (ISO 5223:1995, einschließlich Änderung 1:1999)Izstrādē
33804EN ISO 5527:2015Cereals - Vocabulary (ISO 5527:2015)Izstrādē
67758EN ISO 6540:2021Maize - Determination of moisture content (on milled grains and on whole grains) (ISO 6540:2021)Izstrādē
Attēlo no 111. līdz 120. no pavisam 175 ieraksta(-iem).