Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
33798EN ISO 2171:2010Graudaugi, pākšaugi un to blakus produkti. Pelnu satura noteikšana sadedzinot (ISO 2171:2007)Atcelts
41732LVS EN ISO 5530-1:2015Kviešu milti. Mīklu fizikālās īpašības. 1.daļa: Ūdens absorbcijas un reoloģisko īpašību noteikšana ar farinogrāfu (ISO 5530-1:2013)Atcelts
27608EN ISO 7971-2:2009Graudaugi. Tilpummasas „hektolitra masa” noteikšana. 2. daļa: Mērinstrumentu izsekojamības metode ar atsauci uz starptautisko etalonmērinstrumentu (ISO 7971-2:2009)Atcelts
41738EN ISO 5530-2:2014Wheat flour - Physical characteristics of doughs - Part 2: Determination of rheological properties using an extensograph (ISO 5530-2:2012)Atcelts
30134CEN ISO/TS 16634-2:2009Pārtikas produkti. Kopējā slāpekļa satura noteikšana ar dedzināšanu pēc Dimā principa un kopproteīna satura aprēķināšana. 2. daļa: Graudaugi, pākšaugi un to malšanas produkti (ISO/TS 16634-2:2009)Atcelts
33801LVS EN ISO 11085:2010Graudaugi, graudaugu produkti un dzīvnieku barība. Neattīrīto tauku un kopējā tauku satura noteikšana ar Randala ekstrakcijas metodi (ISO 11085:2008)Atcelts
25062EN ISO 6647-2:2007Reis - Bestimmung des Amylosegehalts - Teil 2: Routineverfahren (ISO 6647-2:2007)Atcelts
33800EN ISO 6540:2010Kukurūza. Mitruma satura noteikšana (maltos un veselos graudos) (ISO 6540:1980)Atcelts
36486LVS EN ISO 6647-1:2015Rīsi. Amilozes satura noteikšana. 1.daļa: References metode (ISO 6647-1:2015)Atcelts
33805LVS EN ISO 11746:2012Rīsi. Rīsa graudu biometrisko raksturlielumu noteikšana (ISO 11746:2012)Atcelts
Attēlo no 111. līdz 120. no pavisam 180 ieraksta(-iem).