CEN/TC 338
| Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
|---|---|---|---|
| 75034 | EN ISO 11746:2022 | Riz - Détermination des caractéristiques biométriques des grains (ISO 11746:2020) | Standarts spēkā |
| 76893 | EN ISO 7301:2022/A1:2024 | Rice - Specification - Amendment 1 (ISO 7301:2021/Amd 1:2024) | Standarts spēkā |
| 75035 | LVS EN ISO 7301:2023 | Rīsi. Specifikācija (ISO 7301:2021) | Standarts spēkā |
| 65524 | LVS EN ISO 6647-2:2020 | Rīsi. Amilozes satura noteikšana. 2.daļa: Rutīnas spektrofotometriskā metode bez attaukošanas procedūras un ar kalibrēšanu, lietojot rīsu standartus (ISO 6647-2:2020) | Standarts spēkā |
| 41735 | LVS EN 15587:2019 | Graudi un graudu izstrādājumi. Piemaisījumu satura noteikšana mīkstajos kviešos (Triticum aestivum L.), cietajos kviešos (Triticum durum Desf.), rudzos (Secale cereale L.) un lopbarības miežos (Hordeum vulgare L.) | Standarts spēkā |
| 70924 | LVS CEN ISO/TR 29263:2021 | Graudaugi un graudaugu produkti. Pētījumi par paraugu ņemšanu (ISO/TR 29263:2021) | Standarts spēkā |
| 65523 | LVS EN ISO 6647-1:2020 | Rīsi. Amilozes satura noteikšana. 1.daļa: Spektrofotometriskā metode ar attaukošanas procedūru ar metanolu un kartupeļu amilozes un lipīgo rīsu amilopektīna kalibrēšanas šķīdumiem (ISO 6647-1:2020) | Standarts spēkā |
| 65524 | EN ISO 6647-2:2020 | Rice - Determination of amylose content - Part 2: Spectrophotometric routine method without defatting procedure and with calibration from rice standards (ISO 6647-2:2020) | Standarts spēkā |
| 67758 | LVS EN ISO 6540:2021 | Kukurūza. Mitruma satura noteikšana (samaltos un veselos graudos) (ISO 6540:2021) | Standarts spēkā |
| 33804 | EN ISO 5527:2015 | Cereals - Vocabulary (ISO 5527:2015) | Standarts spēkā |
Attēlo no 131. līdz 140. no pavisam 180 ieraksta(-iem).
