CEN/TC 338
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
73512 | EN ISO 27971:2023 | Cereals and cereal products - Common wheat (Triticum aestivum L.) - Determination of alveograph properties of dough at constant hydration from commercial or test flours and test milling methodology (ISO 27971:2023) | Standarts spēkā |
39686 | EN ISO 21415-2:2015 | Weizen und Weizenmehl - Glutengehalt - Teil 2: Bestimmung von Feuchtgluten und Glutenindex durch mechanische Verfahren (ISO 21415-2:2015) | Standarts spēkā |
79341 | LVS EN ISO 712-1:2024 | Graudaugi un graudaugu produkti. Mitruma satura noteikšana. 1.daļa: References metode (ISO 712-1:2024) | Standarts spēkā |
76268 | LVS EN ISO 712-2:2024 | Graudaugi un graudaugu produkti. Mitruma satura noteikšana. 2.daļa: Automātiskās žāvēšanas krāsns metode (ISO 712-2:2024) | Standarts spēkā |
33806 | LVS EN ISO 11747:2012 | Rīsi. Rīsu graudu ekstrūzijas pretestības noteikšana pēc vārīšanas (ISO 11747:2012) | Standarts spēkā |
33803 | LVS EN ISO 5526:2013 | Graudaugi, pākšaugi un citi pārtikas graudi. Nomenklatūra (ISO 5526:2013) | Standarts spēkā |
37370 | LVS EN ISO 20483:2014 | Graudaugi un pākšaugi. Slāpekļa satura noteikšana un kopproteīna satura aprēķināšana. Kjeldāla metode (ISO 20483:2013) | Standarts spēkā |
25261 | LVS EN ISO 21415-3:2007 | Kviešu graudi un milti. Lipekļa saturs. 3. daļa: Sausā lipekļa satura noteikšana pēc mitrā lipekļa satura ar kaltēšanu krāsnī | Standarts spēkā |
25060 | LVS CEN/TS 15465:2008 | Graudi un graudu izstrādājumi. Cietie kvieši (T.durum Desf.). Vispārīgās vadlīnijas mannas putraimu krāsas noteikšanai ar instrumentālām metodēm | Standarts spēkā |
60209 | LVS EN ISO 5223:2016 | Graudu testēšanas sieti (ISO 5223:1995, ieskaitot Amd 1:1999) | Standarts spēkā |
Attēlo no 131. līdz 140. no pavisam 175 ieraksta(-iem).