Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
73511EN ISO 17715:2025Weizenmehl (Triticum aestivum L.) - Messung der Stärkebeschädigung mittels amperometrischer Methode (ISO 17715:2025)Standarts spēkā
41742EN ISO 17715:2014Weizenmehl (Triticum aestivum L.) - Messung der Stärkebeschädigung mittels amperometrischer Methode (ISO 17715:2013)Atcelts
58999EN ISO 16634-2:2016Food products - Determination of the total nitrogen content by combustion according to the Dumas principle and calculation of the crude protein content - Part 2: Cereals, pulses and milled cereal products (ISO 16634-2:2016)Standarts spēkā
61522EN ISO 16624:2020Weichweizenmehl und Hartweizengrieß - Farbbestimmung mittels diffuser Reflexionskolorimetrie (ISO 16624:2020)Izstrādē
25091EN ISO 13690:2007Getreide, Hülsenfrüchte und Mahlerzeugnisse - Probenahme statischer Partien (ISO 13690:1999)Atcelts
62964EN ISO 11747:2012/A1:2018Rice - Determination of rice kernel resistance to extrusion after cooking - Amendment 1 (ISO 11747:2012/Amd 1:2017)Izstrādē
33806EN ISO 11747:2012Rīsi. Rīsu graudu ekstrūzijas pretestības noteikšana pēc vārīšanas (ISO 11747:2012)Izstrādē
75034EN ISO 11746:2022Riz - Détermination des caractéristiques biométriques des grains (ISO 11746:2020)Standarts spēkā
62963EN ISO 11746:2012/A1:2017Reis - Bestimmung der biometrischen Eigenschaften des Reiskorns - Änderung 1 (ISO 11746:2012/Amd 1:2017)Atcelts
33805EN ISO 11746:2012Rīsi. Rīsa graudu biometrisko raksturlielumu noteikšana (ISO 11746:2012)Atcelts
Attēlo no 141. līdz 150. no pavisam 176 ieraksta(-iem).