Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
65524LVS EN ISO 6647-2:2020Rīsi. Amilozes satura noteikšana. 2.daļa: Rutīnas spektrofotometriskā metode bez attaukošanas procedūras un ar kalibrēšanu, lietojot rīsu standartus (ISO 6647-2:2020)Standarts spēkā
65524EN ISO 6647-2:2020Riz - Détermination de la teneur en amylose - Partie 2: Méthode spectrophotométrique de routine sans mode opératoire de dégraissage et avec étalonnage à l'aide d'étalons de riz (ISO 6647-2:2020)Izstrādē
66687-Cereals and cereals products – Sampling studiesIzstrādē
66764EN ISO 5530-1:2025Weizenmehl - Physikalische Eigenschaften von Teigen - Teil 1: Bestimmung der Wasserabsorption und der rheologischen Eigenschaften mittels Farinograph (ISO 5530-1:2025)Standarts spēkā
66764LVS EN ISO 5530-1:2025Kviešu milti. Mīklu fizikālās īpašības. 1.daļa: Ūdens absorbcijas un reoloģisko īpašību noteikšana ar farinogrāfu (ISO 5530-1:2025)Standarts spēkā
66765EN ISO 5530-2:2025Wheat flour - Physical characteristics of doughs - Part 2: Determination of rheological properties using an extensograph (ISO 5530-2:2025)Standarts spēkā
66765LVS EN ISO 5530-2:2025Kviešu milti. Mīklu fizikālās īpašības. 2.daļa: Reoloģisko īpašību noteikšana ar ekstensogrāfu (ISO 5530-2:2025)Standarts spēkā
67757LVS EN ISO 2171:2023Graudaugi, pākšaugi un to blakusprodukti. Pelnu satura noteikšana sadedzinot (ISO 2171:2023)Standarts spēkā
67757EN ISO 2171:2023Getreide, Hülsenfrüchte und Nebenprodukte - Bestimmung des Aschegehalts durch Verbrennung (ISO 2171:2023)Izstrādē
67758LVS EN ISO 6540:2021Kukurūza. Mitruma satura noteikšana (samaltos un veselos graudos) (ISO 6540:2021)Standarts spēkā
Attēlo no 141. līdz 150. no pavisam 175 ieraksta(-iem).