CEN/TC 338
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
79341 | EN ISO 712-1:2024 | Getreide und Getreideerzeugnisse - Bestimmung des Feuchtegehaltes - Teil 1: Referenzverfahren (ISO 712-1:2024) Ge | Standarts spēkā |
79341 | LVS EN ISO 712-1:2024 | Graudaugi un graudaugu produkti. Mitruma satura noteikšana. 1.daļa: References metode (ISO 712-1:2024) | Standarts spēkā |
81305 | prEN ISO 21415-2 rev | Weizen und Weizenmehl - Glutengehalt - Teil 2: Bestimmung von Feuchtgluten und Glutenindex durch mechanische Verfahren | Izstrādē |
81311 | prEN ISO 25273 | Cereals and cereal products — Common wheat (Triticum aestivum L.) — Determination of alveograph properties of dough at adapted hydration from commercial or test flours and test milling methodology | Izstrādē |
81579 | prEN ISO 24333 rev | Cereals and cereal products — Sampling | Izstrādē |
Attēlo no 171. līdz 175. no pavisam 175 ieraksta(-iem).