Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
25058EN ISO 6644:2007Freifließendes Getreide und Getreidemahlerzeugnisse - Automatische Probenahme durch mechanische Mittel (ISO 6644:2002)Atcelts
25057EN ISO 20483:2006Céréales et légumineuses - Détermination de la teneur en azote et calcul de la teneur en protéines brutes - Méthode de Kjeldahl (ISO 20483:2006)Atcelts
25057LVS EN ISO 20483:2007 AGraudaugi un pākšaugi. Slāpekļa satura noteikšana un kopproteīna satura aprēķināšana. Kjeldāla metodeAtcelts
25056-Cereals and cereal products - Determination of nitrogen content by the Dumas combustion method and calculation of protein contentIzstrādē
25055-Cereals and cereal products - Common wheat (T. aestivum L.) - Determination of dough stickiness and machinabilityIzstrādē
25054-Cereals and cereal products - Common wheat (T. aestivum L.) - Determination of alveograph properties of dough with adapted hydration from industrial or test flours and test milling methodologyIzstrādē
25053EN ISO 27971:2008Getreide und Getreideerzeugnisse - Weizen (Triticum aestivum L.) - Bestimmung der Eigenschaften von Teig bei konstanter Flüssigkeitszufuhr zu handelsüblichen Mehlen oder Versuchsmehlen bei gleichen Versuchsmahlverfahren mittels Alveograph (ISO 27971:2008)Atcelts
25053LVS EN ISO 27971:2008Graudi un graudu izstrādājumi. Parastie kvieši. (Triticum aestivum L). Alveogrāfisko īpašību noteikšana konstanti hidratētai mīklai no komerciāla vai laboratoriska maluma miltiem un laboratoriskās malšanas metodikaAtcelts
Attēlo no 171. līdz 178. no pavisam 178 ieraksta(-iem).