CEN/TC 338
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
76268 | EN ISO 712-2:2024 | Cereals and cereal products - Determination of moisture content - Part 2: Automatic drying oven method (ISO 712-2:2024) | Standarts spēkā |
75035 | LVS EN ISO 7301:2023 | Rīsi. Specifikācija (ISO 7301:2021) | Standarts spēkā |
75035 | EN ISO 7301:2022 | Reis - Anforderungen (ISO 7301:2021) | Izstrādē |
75034 | EN ISO 11746:2022 | Riz - Détermination des caractéristiques biométriques des grains (ISO 11746:2020) | Standarts spēkā |
75034 | LVS EN ISO 11746:2023 | Rīsi. Rīsa graudu biometrisko raksturlielumu noteikšana (ISO 11746:2020) | Standarts spēkā |
73512 | EN ISO 27971:2023 | Cereals and cereal products - Common wheat (Triticum aestivum L.) - Determination of alveograph properties of dough at constant hydration from commercial or test flours and test milling methodology (ISO 27971:2023) | Standarts spēkā |
73512 | LVS EN ISO 27971:2023 | Graudaugi un graudaugu produkti. Parastie kvieši (Triticum aestivum L). Komerciāla vai testa maluma miltu konstanti hidratētas mīklas alveogrāfisko īpašību noteikšana un testa maluma metodika (ISO 27971:2023) | Standarts spēkā |
73511 | LVS EN ISO 17715:2025 | Kviešu milti (Triticum aestivum L.). Amperometriskā metode cietes bojājumu mērījumiem (ISO 17715:2025) | Standarts spēkā |
73511 | EN ISO 17715:2025 | Weizenmehl (Triticum aestivum L.) - Messung der Stärkebeschädigung mittels amperometrischer Methode (ISO 17715:2025) | Standarts spēkā |
70924 | LVS CEN ISO/TR 29263:2021 | Graudaugi un graudaugu produkti. Pētījumi par paraugu ņemšanu (ISO/TR 29263:2021) | Standarts spēkā |
Attēlo no 11. līdz 20. no pavisam 175 ieraksta(-iem).