Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
25092LVS EN ISO 24333:2010 AGraudaugi un graudaugu produkti. Paraugu ņemšana (ISO 24333:2009)Standarts spēkā
25093EN 15587:2008Getreide und Getreideerzeugnisse - Bestimmung von Besatz in Weizen (Triticum aestivum L.), Hartweizen (Triticum durum Desf.), Roggen (Secale cereale L.) und Futtergerste (Hordeum vulgare L.)Atcelts
25093LVS EN 15587:2009 AGraudi un graudu izstrādājumi. Piemaisījumu satura noteikšana mīkstajos kviešos (Triticum aestivum L.), cietajos kviešos (Triticum durum Desf.), rudzos (Secale cereale L.) un lopbarības miežos (Hordeum vulgare L.)Atcelts
25094EN ISO 3093:2007Weizen, Roggen und deren jeweiliges Mehl, Hartweizen und Hartweizengrieß - Bestimmung der Fallzahl nach Hagberg-Perten (ISO 3093:2004)Atcelts
25094LVS EN ISO 3093:2007Kviešu un rudzu graudi un to milti, cieto kviešu graudi un to manna. Krišanas skaitļa noteikšana pēc Hadberga-Pertena metodesAtcelts
25095EN 15585:2008Graudi un graudu izstrādājumi. Cietie kvieši (T.durum Desf.). Miltaino graudu daudzuma procentuāla noteikšana un stiklaino graudu daudzuma procentuāla aprēķināšanaIzstrādē
25095LVS EN 15585:2009 AGraudi un graudu izstrādājumi. Cietie kvieši (T.durum Desf.). Miltaino graudu daudzuma procentuāla noteikšana un stiklaino graudu daudzuma procentuāla aprēķināšanaStandarts spēkā
25259EN ISO 21415-1:2007Weizen und Weizenmehl - Glutengehalt - Teil 1: Manuelle Methode zur Bestimmung des Feuchtglutens (ISO 21415-1:2006)Izstrādē
25259LVS EN ISO 21415-1:2007Kviešu graudi un milti. Lipekļa saturs. 1.daļa: Mitrā lipekļa satura noteikšana ar manuālu metodiStandarts spēkā
25260EN ISO 21415-2:2008Weizen und Weizenmehl - Glutengehalt - Teil 2: Bestimmung des Feuchtglutens durch mechanische Verfahren (ISO 21415-2:2006)Atcelts
Attēlo no 21. līdz 30. no pavisam 175 ieraksta(-iem).