CEN/TC 338
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
25095 | LVS EN 15585:2009 A | Graudi un graudu izstrādājumi. Cietie kvieši (T.durum Desf.). Miltaino graudu daudzuma procentuāla noteikšana un stiklaino graudu daudzuma procentuāla aprēķināšana | Standarts spēkā |
61522 | LVS EN ISO 16624:2020 | Kviešu milti un cieto kviešu mannas putraimi. Krāsas noteikšana ar difūzās atstarošanas kolorimetriju (ISO 16624:2020) | Standarts spēkā |
25261 | LVS EN ISO 21415-3:2007 | Kviešu graudi un milti. Lipekļa saturs. 3. daļa: Sausā lipekļa satura noteikšana pēc mitrā lipekļa satura ar kaltēšanu krāsnī | Standarts spēkā |
75035 | LVS EN ISO 7301:2023 | Rīsi. Specifikācija (ISO 7301:2021) | Standarts spēkā |
39686 | EN ISO 21415-2:2015 | Weizen und Weizenmehl - Glutengehalt - Teil 2: Bestimmung von Feuchtgluten und Glutenindex durch mechanische Verfahren (ISO 21415-2:2015) | Standarts spēkā |
41735 | LVS EN 15587:2019 | Graudi un graudu izstrādājumi. Piemaisījumu satura noteikšana mīkstajos kviešos (Triticum aestivum L.), cietajos kviešos (Triticum durum Desf.), rudzos (Secale cereale L.) un lopbarības miežos (Hordeum vulgare L.) | Standarts spēkā |
27607 | LVS EN ISO 7971-1:2010 | Graudaugi. Tilpummasas „hektolitra masa” noteikšana. 1. daļa: References metode (ISO 7971-1:2009) | Standarts spēkā |
25092 | LVS EN ISO 24333:2010 A | Graudaugi un graudaugu produkti. Paraugu ņemšana (ISO 24333:2009) | Standarts spēkā |
59477 | LVS EN ISO 7971-3:2019 | Graudaugi. Tilpummasas (hektolitra masas) noteikšana. 3.daļa: Parastā metode (ISO 7971-3:2019) | Standarts spēkā |
33802 | LVS EN ISO 520:2011 | Graudaugi un pākšaugi. 1000 graudu masas noteikšana (ISO 520:2010) | Standarts spēkā |
Attēlo no 41. līdz 50. no pavisam 180 ieraksta(-iem).