Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
64792LVS EN 15948:2021Graudaugi. Mitruma un proteīna noteikšana. Tuvās infrasarkanās spektrometrijas metode veseliem graudiemStandarts spēkā
64792EN 15948:2020Getreide - Bestimmung der Feuchte und des Proteins - Verfahren der Nahinfrarot-Spektroskopie bei ganzen KörnernIzstrādē
62964LVS EN ISO 11747:2012/A1:2018Rīsi. Rīsu graudu ekstrūzijas pretestības noteikšana pēc vārīšanas. 1.grozījums (ISO 11747:2012/Amd 1:2017)Standarts spēkā
62964EN ISO 11747:2012/A1:2018Rice - Determination of rice kernel resistance to extrusion after cooking - Amendment 1 (ISO 11747:2012/Amd 1:2017)Izstrādē
62963EN ISO 11746:2012/A1:2017Reis - Bestimmung der biometrischen Eigenschaften des Reiskorns - Änderung 1 (ISO 11746:2012/Amd 1:2017)Atcelts
62963LVS EN ISO 11746:2012/A1:2018Rīsi. Rīsa graudu biometrisko raksturlielumu noteikšana. 1.grozījums (ISO 11746:2012/Amd 1:2017)Atcelts
62962prEN ISO 712 revGetreide und Getreideerzeugnisse - Bestimmung des Feuchtegehaltes - ReferenzverfahrenIzstrādē
62830-Cereals and cereal products Common wheat (Triticum aestivum L.) Determination of alveograph properties of dough at adapted hydration Part 1- For industrial floursIzstrādē
61522LVS EN ISO 16624:2020Kviešu milti un cieto kviešu mannas putraimi. Krāsas noteikšana ar difūzās atstarošanas kolorimetriju (ISO 16624:2020)Standarts spēkā
61522EN ISO 16624:2020Weichweizenmehl und Hartweizengrieß - Farbbestimmung mittels diffuser Reflexionskolorimetrie (ISO 16624:2020)Izstrādē
Attēlo no 41. līdz 50. no pavisam 178 ieraksta(-iem).