CEN/TC 338
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
73512 | EN ISO 27971:2023 | Cereals and cereal products - Common wheat (Triticum aestivum L.) - Determination of alveograph properties of dough at constant hydration from commercial or test flours and test milling methodology (ISO 27971:2023) | Standarts spēkā |
25094 | EN ISO 3093:2007 | Weizen, Roggen und deren jeweiliges Mehl, Hartweizen und Hartweizengrieß - Bestimmung der Fallzahl nach Hagberg-Perten (ISO 3093:2004) | Atcelts |
32331 | EN ISO 3093:2007/AC:2009 | Kviešu un rudzu graudi un to milti, cieto kviešu graudi un to manna. Krišanas skaitļa noteikšana pēc Hadberga-Pertena metodes (ISO 3093:2004/Cor 1:2008) | Atcelts |
33109 | EN ISO 3093:2009 | Kviešu un rudzu graudi un to milti, cieto kviešu graudi un to manna. Krišanas skaitļa noteikšana pēc Hagberga-Pertena metodes (ISO 3093:2009) | Izstrādē |
33802 | EN ISO 520:2010 | Getreide und Hülsenfrüchte - Bestimmung der 1 000KornMasse (ISO 520:2010) | Izstrādē |
60209 | EN ISO 5223:2015 | Analysensiebe für Getreide (ISO 5223:1995, einschließlich Änderung 1:1999) | Izstrādē |
33803 | EN ISO 5526:2013 | Cereals, pulses and other food grains - Nomenclature (ISO 5526:2013) | Izstrādē |
33804 | EN ISO 5527:2015 | Cereals - Vocabulary (ISO 5527:2015) | Izstrādē |
33799 | EN ISO 5529:2010 | Kvieši. Sedimentācijas vērtības noteikšana. Zelenija tests (ISO 5529:2007) | Izstrādē |
41732 | EN ISO 5530-1:2014 | Farines de blé tendre - Caractéristiques physiques des pâtes - Partie 1: Détermination de l'absorption d'eau et des caractéristiques rhéologiques au moyen du farinographe (ISO 5530-1:2013) | Atcelts |
Attēlo no 51. līdz 60. no pavisam 175 ieraksta(-iem).