Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
68053LVS CEN/TR 17474:2021Labība (kvieši un mieži). Tehniskais ziņojums par starplaboratoriju pētījumiem mitruma un olbaltumvielu noteikšanai veselos graudos ar tuvā infrasarkanā starojuma spektrometrijuStandarts spēkā
76893LVS EN ISO 7301:2022/A1:2024Rīsi. Specifikācija. 1.grozījums (ISO 7301:2021/Amd 1:2024)Standarts spēkā
73511LVS EN ISO 17715:2025Kviešu milti (Triticum aestivum L.). Amperometriskā metode cietes bojājumu mērījumiem (ISO 17715:2025)Standarts spēkā
76268LVS EN ISO 712-2:2024Graudaugi un graudaugu produkti. Mitruma satura noteikšana. 2.daļa: Automātiskās žāvēšanas krāsns metode (ISO 712-2:2024)Standarts spēkā
66764LVS EN ISO 5530-1:2025Kviešu milti. Mīklu fizikālās īpašības. 1.daļa: Ūdens absorbcijas un reoloģisko īpašību noteikšana ar farinogrāfu (ISO 5530-1:2025)Standarts spēkā
39686LVS EN ISO 21415-2:2016Kviešu graudi un milti. Lipekļa saturs. 2.daļa: Mitrā lipekļa un lipekļa indeksa noteikšana ar mehāniskiem līdzekļiem (ISO 21415-2:2015)Standarts spēkā
66765LVS EN ISO 5530-2:2025Kviešu milti. Mīklu fizikālās īpašības. 2.daļa: Reoloģisko īpašību noteikšana ar ekstensogrāfu (ISO 5530-2:2025)Standarts spēkā
35299LVS EN ISO 24333:2010 /AC:2011 AGraudaugi un graudaugu produkti. Paraugu ņemšana (ISO 24333:2009)Standarts spēkā
33109LVS EN ISO 3093:2010 AKviešu un rudzu graudi un to milti, cieto kviešu graudi un to manna. Krišanas skaitļa noteikšana pēc Hagberga-Pertena metodes (ISO 3093:2009)Standarts spēkā
32331LVS EN ISO 3093:2007 /AC:2009Kviešu un rudzu graudi un to milti, cieto kviešu graudi un to manna. Krišanas skaitļa noteikšana pēc Hadberga-Pertena metodes (ISO 3093:2004/Cor 1:2008)Atcelts
Attēlo no 51. līdz 60. no pavisam 175 ieraksta(-iem).