Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
25262LVS EN ISO 21415-4:2007Kviešu graudi un milti. Lipekļa saturs. 4. daļa: Sausā lipekļa satura noteikšana pēc mitrā lipekļa satura ar ātro kaltēšanuStandarts spēkā
75035LVS EN ISO 7301:2023Rīsi. Specifikācija (ISO 7301:2021)Standarts spēkā
65524LVS EN ISO 6647-2:2020Rīsi. Amilozes satura noteikšana. 2.daļa: Rutīnas spektrofotometriskā metode bez attaukošanas procedūras un ar kalibrēšanu, lietojot rīsu standartus (ISO 6647-2:2020)Standarts spēkā
41735LVS EN 15587:2019Graudi un graudu izstrādājumi. Piemaisījumu satura noteikšana mīkstajos kviešos (Triticum aestivum L.), cietajos kviešos (Triticum durum Desf.), rudzos (Secale cereale L.) un lopbarības miežos (Hordeum vulgare L.)Standarts spēkā
70924LVS CEN ISO/TR 29263:2021Graudaugi un graudaugu produkti. Pētījumi par paraugu ņemšanu (ISO/TR 29263:2021)Standarts spēkā
65523LVS EN ISO 6647-1:2020Rīsi. Amilozes satura noteikšana. 1.daļa: Spektrofotometriskā metode ar attaukošanas procedūru ar metanolu un kartupeļu amilozes un lipīgo rīsu amilopektīna kalibrēšanas šķīdumiem (ISO 6647-1:2020)Standarts spēkā
67758LVS EN ISO 6540:2021Kukurūza. Mitruma satura noteikšana (samaltos un veselos graudos) (ISO 6540:2021)Standarts spēkā
25095LVS EN 15585:2009 AGraudi un graudu izstrādājumi. Cietie kvieši (T.durum Desf.). Miltaino graudu daudzuma procentuāla noteikšana un stiklaino graudu daudzuma procentuāla aprēķināšanaStandarts spēkā
59477LVS EN ISO 7971-3:2019Graudaugi. Tilpummasas (hektolitra masas) noteikšana. 3.daļa: Parastā metode (ISO 7971-3:2019)Standarts spēkā
41737LVS EN ISO 17718:2015Rupja maluma kviešu milti (Triticum aestivum L.). Reoloģiskās uzvedības noteikšana atkarībā no maisīšanas un temperatūras pieauguma (ISO 17718:2013)Standarts spēkā
Attēlo no 51. līdz 60. no pavisam 180 ieraksta(-iem).