Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
43302ISO 7970:2011Wheat (Triticum aestivum L.) — SpecificationAtcelts
42281ISO 24557:2009Légumineuses — Détermination de la teneur en eau — Méthode par séchage à l'étuveAtcelts
42165ISO 24333:2009Céréales et produits céréaliers — ÉchantillonnageStandarts spēkā
41221ISO/NP 711Cereals and cereal products — Determination of moisture content (Basic reference method)Izstrādē
41220ISO/PWI 5530-3Wheat flour — Physical characteristics of doughs — Part 3: Determination of water absorption and rheological properties using a valorigraphIzstrādē
41219ISO/PWI 13690Céréales, légumineuses et produits de mouture — Échantillonnage des lots statiquesIzstrādē
40524ISO 5529:2007Kvieši. Sedimentācijas vērtības noteikšana. Zelenija testsAtcelts
40524ISO 5529:2007Wheat — Determination of the sedimentation index — Zeleny testStandarts spēkā
40523ISO/NP 6639-3Cereals and pulses — Determination of hidden insect infestation — Part 3: In situ investigation (directly into the grain bulk)Izstrādē
40522ISO/NP 6639-5Cereals and pulses — Determination of hidden insect infestation — Part 5: Rapid methodsIzstrādē
Attēlo no 101. līdz 110. no pavisam 240 ieraksta(-iem).