Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
35863ISO 21415-1:2006Wheat and wheat flour — Gluten content — Part 1: Determination of wet gluten by a manual methodStandarts spēkā
35865ISO 21415-4:2006Wheat and wheat flour — Gluten content — Part 4: Determination of dry gluten from wet gluten by a rapid drying methodStandarts spēkā
35864ISO 21415-3:2006Blé et farines de blé — Teneur en gluten — Partie 3: Détermination du gluten sec à partir du gluten humide par une méthode de séchage en étuveStandarts spēkā
19031ISO 11051:1994Durum wheat (Triticum durum Desf.) — SpecificationStandarts spēkā
75733ISO 11746:2020Riz — Détermination des caractéristiques biométriques des grainsStandarts spēkā
42165ISO 24333:2009Céréales et produits céréaliers — ÉchantillonnageStandarts spēkā
60292ISO 17718:2013Wholemeal and flour from wheat (Triticum aestivum L.) — Determination of rheological behaviour as a function of mixing and temperature increaseStandarts spēkā
54114ISO 3093:2009Wheat, rye and their flours, durum wheat and durum wheat semolina — Determination of the falling number according to Hagberg-PertenStandarts spēkā
52270ISO 520:2010Cereals and pulses — Determination of the mass of 1 000 grainsStandarts spēkā
40524ISO 5529:2007Wheat — Determination of the sedimentation index — Zeleny testStandarts spēkā
Attēlo no 231. līdz 240. no pavisam 243 ieraksta(-iem).