ISO/TC 34/SC 5
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
46335 | ISO 3432:2008 | Cheese — Determination of fat content — Butyrometer for Van Gulik method | Standarts spēkā |
43505 | ISO 26323:2009 | Produits laitiers — Détermination de l'activité acidifiante des cultures laitières par mesurage continu de pH (CpH) | Standarts spēkā |
63808 | ISO/TS 19046-1:2017 | Fromages — Détermination de la teneur en acide propionique par chromatographie — Partie 1: Méthode par chromatographie en phase gazeuse | Standarts spēkā |
42069 | ISO 8156:2005 | Sausais piens un sausā piena produkti - Nešķīdības indeksa noteikšana | Standarts spēkā |
30566 | ISO 5765-2:2002 | Sausais piens, sausie piena maisījumi un kausētais siers - Laktozes satura noteikšana - 2.daļa: Fermentatīvā metode, izmantojot laktozes galaktozes daļu | Standarts spēkā |
42702 | ISO 9874:2006 | Lait — Détermination de la teneur en phosphore total — Méthode par spectrométrie d'absorption moléculaire | Standarts spēkā |
31878 | ISO 5739:2003 | Kazeīni un kazeināti - Piedeguma daļiņu satura noteikšana | Standarts spēkā |
44069 | ISO 27205:2010 | Produits laitiers fermentés — Levains de cultures bactériennes — Norme de composition | Standarts spēkā |
40260 | ISO 13366-2:2006 | Milk — Enumeration of somatic cells — Part 2: Guidance on the operation of fluoro-opto-electronic counters | Standarts spēkā |
31670 | ISO 17997-1:2004 | Lait — Détermination de la teneur en azote de caséine — Partie 1: Méthode indirecte (Méthode de référence) | Standarts spēkā |
Attēlo no 101. līdz 110. no pavisam 562 ieraksta(-iem).