Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
46335ISO 3432:2008Cheese — Determination of fat content — Butyrometer for Van Gulik methodStandarts spēkā
43505ISO 26323:2009Produits laitiers — Détermination de l'activité acidifiante des cultures laitières par mesurage continu de pH (CpH)Standarts spēkā
63808ISO/TS 19046-1:2017Fromages — Détermination de la teneur en acide propionique par chromatographie — Partie 1: Méthode par chromatographie en phase gazeuseStandarts spēkā
42069ISO 8156:2005Sausais piens un sausā piena produkti - Nešķīdības indeksa noteikšanaStandarts spēkā
30566ISO 5765-2:2002Sausais piens, sausie piena maisījumi un kausētais siers - Laktozes satura noteikšana - 2.daļa: Fermentatīvā metode, izmantojot laktozes galaktozes daļuStandarts spēkā
42702ISO 9874:2006Lait — Détermination de la teneur en phosphore total — Méthode par spectrométrie d'absorption moléculaireStandarts spēkā
31878ISO 5739:2003Kazeīni un kazeināti - Piedeguma daļiņu satura noteikšanaStandarts spēkā
44069ISO 27205:2010Produits laitiers fermentés — Levains de cultures bactériennes — Norme de compositionStandarts spēkā
40260ISO 13366-2:2006Milk — Enumeration of somatic cells — Part 2: Guidance on the operation of fluoro-opto-electronic countersStandarts spēkā
31670ISO 17997-1:2004Lait — Détermination de la teneur en azote de caséine — Partie 1: Méthode indirecte (Méthode de référence)Standarts spēkā
Attēlo no 101. līdz 110. no pavisam 562 ieraksta(-iem).