Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
29474ISO 3727-2:2001Beurre — Détermination des teneurs en eau, en matière sèche non grasse et en matière grasse — Partie 2: Détermination de la teneur en matière sèche non grasse (Méthode de référence)Standarts spēkā
44539ISO 3356:2009Piens. Sārmainās fosfatāzes noteikšanaStandarts spēkā
36936ISO 11814:2002Sausais piens - Termiskās apstrādes intensitātes novērtēšana - Augstas izšķirtspējas šķidrumu hromatogrāfijas metodeStandarts spēkā
33421ISO 18330:2003Milk and milk products — Guidelines for the standardized description of immunoassays or receptor assays for the detection of antimicrobial residuesStandarts spēkā
40938ISO/TS 9941:2005Lait et lait concentré non sucré en boîte — Détermination de la teneur en étain — Méthode spectrométriqueStandarts spēkā
46332ISO 5544:2008Kazeīni. “Fiksēto pelnu” noteikšana (References metode)Standarts spēkā
53832ISO 14378:2009Piens un sausais piens. Jodīdu satura noteikšana. Augstas izšķirtspējas šķidrumu hromatogrāfijas metodeStandarts spēkā
55774ISO 5546:2010Kazeīni un kazeināti. pH noteikšana (References metode)Standarts spēkā
82633ISO 7102:2024Infant formula — Determination of β-galactooligosaccharides — Ultra high performance liquid chromatography (UHPLC) with fluorescence detection after pre-column derivatizationStandarts spēkā
46434ISO 10932:2010Lait et produits laitiers - Détermination de la concentration minimale inhibitrice (CMI) d'antibiotiques applicable aux bifidobacteria et bactéries lactiques non-entérocoquesStandarts spēkā
Attēlo no 101. līdz 110. no pavisam 571 ieraksta(-iem).