ISO/TC 34/SC 5
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
53831 | ISO 12080-2:2009 | Sausais vājpiens. A vitamīna satura noteikšana. 2. daļa: Augstas izšķirtspējas šķidrumu hromatogrāfijas metode | Standarts spēkā |
63809 | ISO/TS 19046-2:2017 | Cheese — Determination of propionic acid level by chromatography — Part 2: Method by ion exchange chromatography | Standarts spēkā |
44083 | ISO/TS 27265:2009 | Lait sec — Dénombrement des spores spécialement thermorésistantes des bactéries thermophiles | Standarts spēkā |
55777 | ISO 6091:2010 | Dried milk — Determination of titratable acidity (Reference method) | Standarts spēkā |
46332 | ISO 5544:2008 | Kazeīni. “Fiksēto pelnu” noteikšana (References metode) | Standarts spēkā |
25871 | ISO 14891:2002 | Lait et produits laitiers — Détermination de la teneur en azote — Méthode pratique par combustion selon le principe de Dumas | Standarts spēkā |
33421 | ISO 18330:2003 | Milk and milk products — Guidelines for the standardized description of immunoassays or receptor assays for the detection of antimicrobial residues | Standarts spēkā |
53827 | ISO 3890-2:2009 | Milk and milk products — Determination of residues of organochlorine compounds (pesticides) — Part 2: Test methods for crude extract purification and confirmation | Standarts spēkā |
36878 | ISO 13580:2005 | Yaourt — Détermination de la teneur totale en matières solides (Méthode de référence) | Standarts spēkā |
31883 | ISO 11285:2004 | Milk — Determination of lactulose content — Enzymatic method | Standarts spēkā |
Attēlo no 151. līdz 160. no pavisam 559 ieraksta(-iem).