Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
44079ISO 8070:2007Piens un piena produkti. Kalcija, nātrija, kālija un magnija satura noteikšana. Atomabsorbcijas spektrometrijas metodeStandarts spēkā
44079ISO 8070:2007Milk and milk products — Determination of calcium, sodium, potassium and magnesium contents — Atomic absorption spectrometric methodStandarts spēkā
44069ISO 27205:2010Produits laitiers fermentés — Levains de cultures bactériennes — Norme de compositionStandarts spēkā
44068ISO/TS 6733:2006Milk and milk products — Determination of lead content — Graphite furnace atomic absorption spectrometric methodAtcelts
44066ISO 8260:2008Milk and milk products — Determination of organochlorine pesticides and polychlorobiphenyls — Method using capillary gas-liquid chromatography with electron-capture detectionStandarts spēkā
43998ISO/TS 27106:2009Fromage — Détermination de la teneur en nisine A par CL-SM et CL-SM-SMAtcelts
43997ISO/TS 27105:2009Lait et produits laitiers — Détermination de lysozyme de blanc d'oeufs par CLHPAtcelts
43986ISO 5764:2009Milk — Determination of freezing point — Thermistor cryoscope method (Reference method)Standarts spēkā
43922ISO 5943:2006Fromages et fromages fondus — Détermination de la teneur en chlorures — Méthode par titrage potentiométriqueStandarts spēkā
43899ISO 17678:2010Milk and milk products — Determination of milk fat purity by gas chromatographic analysis of triglycerides (Reference method)Atcelts
Attēlo no 171. līdz 180. no pavisam 562 ieraksta(-iem).