Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
31878ISO 5739:2003Caséines et caséinates — Détermination de la teneur en particules brûlées et en matières exogènesStandarts spēkā
36689ISO 5765-1:2002Sausais piens, sausie piena maisījumi un kausētais siers - Laktozes satura noteikšana - 1.daļa: Fermentatīvā metode, izmantojot laktozes glikozes daļuStandarts spēkā
35218ISO 8851-1:2004Beurre — Détermination des teneurs en eau, en matière sèche non grasse et en matière grasse (Méthodes de routine) — Partie 1: Détermination de la teneur en eauStandarts spēkā
31883ISO 11285:2004Milk — Determination of lactulose content — Enzymatic methodStandarts spēkā
75145ISO 23291:2020Milk and milk products — Guidelines for the application of in-line and on-line infrared spectrometryStandarts spēkā
28899ISO 15885:2002Milk fat — Determination of the fatty acid composition by gas-liquid chromatographyStandarts spēkā
35220ISO 8851-3:2004Beurre — Détermination des teneurs en eau, en matière sèche non grasse et en matière grasse (Méthodes de routine) — Partie 3: Calcul de la teneur en matière grasseStandarts spēkā
56875ISO/TS 11869:2012Laits fermentés — Détermination de l'acidité titrable — Méthode potentiométriqueStandarts spēkā
84983ISO 9232:2003/Amd 1:2023Yogurt — Identification of characteristic microorganisms (Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus and Streptococcus thermophilus) — Amendment 1: Inclusion of performance testing of culture media and reagentsStandarts spēkā
75152ISO 23293:2020Milk-based infant formula powders — Quantification of whey protein content by sodium dodecyl sulfate-capillary gel electrophoresis (SDS-CGE)Standarts spēkā
Attēlo no 21. līdz 30. no pavisam 562 ieraksta(-iem).