Reģistrācijas numurs (WIID)Projekta Nr.NosaukumsStatuss
36874ISO 13875:2005Liquid milk — Determination of acid-soluble beta-lactoglobulin content — Reverse-phase HPLC methodStandarts spēkā
36875ISO/WD 8260Milk and milk products - Determination of polychlorinated biphenyl contents - Method using capillary gas-liquid chromatography with electron-capture detectionIzstrādē
36876ISO/NP 9275-1Milk and milk products — Determination of organophosphorus contents — Chromatographic method — Part 1: Method with isolation of very polar compoundsIzstrādē
36877ISO/WD 5550Caseins and caseinates — Determination of water content (Reference method)Izstrādē
36878ISO 13580:2005Yaourt — Détermination de la teneur totale en matières solides (Méthode de référence)Standarts spēkā
36913ISO 5738:2004Milk and milk products — Determination of copper content — Photometric method (Reference method)Standarts spēkā
36936ISO 11814:2002Sausais piens - Termiskās apstrādes intensitātes novērtēšana - Augstas izšķirtspējas šķidrumu hromatogrāfijas metodeStandarts spēkā
36936ISO 11814:2002Lait sec — Évaluation de l'intensité du traitement thermique — Méthode par chromatographie en phase liquide à haute performanceStandarts spēkā
36974ISO/NP 9231Milk and milk products — Determination of benzoic and sorbic acid contentIzstrādē
36986ISO 14673-1:2001/Cor 1:2002Lait et produits laitiers — Détermination des teneurs en nitrates et en nitrites — Partie 1: Méthode par réduction au cadmium et spectrométrie — Rectificatif technique 1Atcelts
Attēlo no 291. līdz 300. no pavisam 559 ieraksta(-iem).