ISO/TC 34/SC 5
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
36874 | ISO 13875:2005 | Liquid milk — Determination of acid-soluble beta-lactoglobulin content — Reverse-phase HPLC method | Standarts spēkā |
36875 | ISO/WD 8260 | Milk and milk products - Determination of polychlorinated biphenyl contents - Method using capillary gas-liquid chromatography with electron-capture detection | Izstrādē |
36876 | ISO/NP 9275-1 | Milk and milk products — Determination of organophosphorus contents — Chromatographic method — Part 1: Method with isolation of very polar compounds | Izstrādē |
36877 | ISO/WD 5550 | Caseins and caseinates — Determination of water content (Reference method) | Izstrādē |
36878 | ISO 13580:2005 | Yaourt — Détermination de la teneur totale en matières solides (Méthode de référence) | Standarts spēkā |
36913 | ISO 5738:2004 | Milk and milk products — Determination of copper content — Photometric method (Reference method) | Standarts spēkā |
36936 | ISO 11814:2002 | Sausais piens - Termiskās apstrādes intensitātes novērtēšana - Augstas izšķirtspējas šķidrumu hromatogrāfijas metode | Standarts spēkā |
36936 | ISO 11814:2002 | Lait sec — Évaluation de l'intensité du traitement thermique — Méthode par chromatographie en phase liquide à haute performance | Standarts spēkā |
36974 | ISO/NP 9231 | Milk and milk products — Determination of benzoic and sorbic acid content | Izstrādē |
36986 | ISO 14673-1:2001/Cor 1:2002 | Lait et produits laitiers — Détermination des teneurs en nitrates et en nitrites — Partie 1: Méthode par réduction au cadmium et spectrométrie — Rectificatif technique 1 | Atcelts |
Attēlo no 291. līdz 300. no pavisam 559 ieraksta(-iem).