ISO/TC 34/SC 5
Reģistrācijas numurs (WIID) | Projekta Nr. | Nosaukums | Statuss |
---|---|---|---|
20275 | ISO 11866-2:1997 | Piens un piena produkti - Iespējamā Escherichia coli baktēriju skaitīšana - 2.daļa: Visbiežāk pielietojamā ciparu metode, lietojot 4-metilumbelliferil beta-D- glukuronīdu (MUG) | Atcelts |
41259 | ISO/TS 2963:2006 | Fromages et fromages fondus — Détermination de la teneur en acide citrique — Méthode enzymatique | Atcelts |
26548 | ISO 1736:2000 | Lait sec et produits à base de lait sec — Détermination de la teneur en matière grasse — Méthode gravimétrique (Méthode de référence) | Atcelts |
26473 | ISO 11816-2:2003 | Lait et produits laitiers — Détermination de l'activité de la phosphatase alcaline — Partie 2: Méthode fluorimétrique pour le fromage | Atcelts |
23853 | ISO 11866-3:1997 | Piens un piena produkti - Iespējamā Escherichia coli baktēriju skaitīšana - 3.daļa: Koloniju skaitīšanas metode pie 44 C, lietojot membrānas | Atcelts |
40467 | ISO 5943:2004 | Fromages et fromages fondus — Détermination de la teneur en chlorures — Méthode par titrage potentiométrique | Atcelts |
28812 | ISO 12080-2:2000 | Sausais vājpiens - A vitamīna satura noteikšana - 2.daļa: Augstas izšķirtspējas šķidrumu hromatogrāfijas metode | Atcelts |
26906 | ISO 1211:1999 | Milk — Determination of fat content — Gravimetric method (Reference method) | Atcelts |
13281 | ISO 6785:1985 | Piens un piena produkti - Salmonella noteikšana | Atcelts |
15091 | ISO 8070:1987 | Sausais piens - Nātrija un kālija satura noteikšana - Liesmas emisijas spektrometriskā metode | Atcelts |
Attēlo no 331. līdz 340. no pavisam 568 ieraksta(-iem).